24. 07. 2019 - 17:43
ŠPANIJA NA NOGAMA, PRVI ČOVJEK OTKRIO Sasvim je moguće da...
907
Shares
ŠPANIJA NA NOGAMA, PRVI ČOVJEK OTKRIO Sasvim je moguće da transfer bude blokiran! ATLETICO PRIPREMIO ŽESTOK UDARAC BARCI

GRIEZMANN U CENTRU PAŽNJE

ŠPANIJA NA NOGAMA, PRVI ČOVJEK OTKRIO Sasvim je moguće da transfer bude blokiran! ATLETICO PRIPREMIO ŽESTOK UDARAC BARCI

Sport.ba
24. 07. 2019 - 17:43
0
Shares

Antoine Griezmann je u porazu od Chelseaja upisao debi u dresu Barcelone. Nevjerovatno zvuči da bi mu to ujedno mogla biti i posljednja utakmica u dresu Katalonaca.

griezmann

Naime, njegov transfer iz redova Atletica mogao bi biti blokiran, iako je Francuz već potpisao ugovor s Kataloncima i odigrao prijateljski meč protiv Plavaca u utorak!

 Razlog je istraga čelnika La Lige na osnovu prijave Atletica koji trvdi da su oštećeni za čak 80 miliona. Jorgandžije smatraju da transfer nije obavljen kako treba, pa su prije nekoliko dana pozvali Savez da presudi.

griezmannbarca

Griezmann je na "Nou Camp" prešao nedavno kada je Barca aktivirala klauzulu koja iznosi 120 miliona, ali u Atleticu smatraju da su dvije strane postigle dogovor još u martu - kada je klauzula bila 200 miliona.

- Sasvim je moguće da transfer bude blokiran. La Liga će u narednim danima donijeti konačnu presudu - rekao je predsjednik te organizacije Javier Tebas.

antoine-griezmann-barcelona-2019-20-sz7ivf721umt1s205q80yiytq

antoine-griezmann-winkt-nach

atletico-vraagt-la-liga-om-barcelona-transfer-van-griezmann-te-blokkeren

Atletico je, u međuvremenu, optužio Barcelonu i za nepoštovanje koje su iskazali prema njima. Sasvim sigurno nimalo lagani dani za španske prvake...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti