24. 07. 2019 - 17:57
KAO GROM IZ VEDRA NEBA Real kompletira brazilski trio za...
907
Shares
KAO GROM IZ VEDRA NEBA Real kompletira brazilski trio za budućnost: Perez krenuo po jednu od najvećih senzacija ove godine!

DAVID NERES NA METI KRALJEVA

KAO GROM IZ VEDRA NEBA Real kompletira brazilski trio za budućnost: Perez krenuo po jednu od najvećih senzacija ove godine!

24. 07. 2019 - 17:57
0
Shares

Real Madrid ne želi više ponoviti prošlu sezonu, te je odlučan znatno ojačati tim. Florentino Perez već je doveo, između ostalih, Jovića, Hazarda, Mendyja i Militaa, a očekuje se eventualno i Paul Pogba.

hazard

Sigurno je da će Kraljevi biti znatno jači u predstojećoj sezoni, Florentino Perez je u prethodnom periodu dovodio mlade igrače, igrače koji bi u budućnosti trebalo da predstavljaju okosnicu najuspješnijeg tima u Evropi.

Tako je već ranije doveo sjajnog Vinicijusa, u ovom roku je došao i njegov sunarodnjak Rodrygo a kako stoje stvari Perez smatra da je dolazak još jednog Brazilca ključan.

vinicius

vinicius

"Fox Sport" prenosi da se Madriđani vraćaju svom "dželatu" iz prošlogodišnje Lige prvaka, Davidu Neresu. Mlađahni Brazilac ih je uništio u dvomeču i jedan je od najzaslužnijih za eliminaciju Kraljeva.

ajax-neres

david-neres-ajax-juventus

Pregovori će svakako biti teški, klub iz Amsterdama je već izgubio igrače poput Frenkie de Jonga i Matthijsa de Ligta, a sprema se i odlazak Hakima Ziyecha.

Za sada deluje da će Vinicius početi ovu sezonu iz Kastijlje, Rodrygo iako mlad bi mogao da konkuriše za prvi tim Reala, uz dolazak Neresa Madriđani bi dobili trio Brazilaca sn nevjerovatnim potencijalom. Zar im je onda potreban i jedan Neymar?!

(Sport.ba)

Učitaj još novosti