22. 07. 2019 - 08:46
KAKVA BOMBETINA Eriksen ima novi klub, ovdje ga ama baš niko...
907
Shares
KAKVA BOMBETINA Eriksen ima novi klub, ovdje ga ama baš niko nije očekivao

ATLETICO GA SILNO ŽELI

KAKVA BOMBETINA Eriksen ima novi klub, ovdje ga ama baš niko nije očekivao

Sport.ba
22. 07. 2019 - 08:46
0
Shares

Christian Eriksen imao je sezonu iz snova, a Danac je jedan od najzaslužnijih zbog čega je Tottenham dospio u finale Lige prvaka. Izgledno je da 27-godišnji veznjak neće još dugo biti stanovnik Londona, a najviše interesovanja za njegove usluge pokazivao je Real.

christian-eriksen

Ipak, izgleda da Kraljevi se i dalje nadaju Paul Pogbi, a Danac im je tek rezervna opcija. U međuvremenu, to sve koristi omraženi Realov rival, a to ipak nije Barcelona.

Atletico Madrid još uvijek nije završio s pojačanjima za novu sezonu. Posljednji igrač kojeg žele dovesti je Christian Eriksen. Danac neće potpisati novi ugovor sa Spursima (trenutni mu ističe iduće ljeto), bio je blizu Reala, ali sve je propalo jer se Zidane odlučio okrenuti Pogbi.

Za njega će Atletico morati platiti između 60 i 70 miliona eura. Ako dođe, bit će drugi igrač Tottenhama u Atleticu u samo nekoliko dana, nakon što je potpisao Kieran Trippier (28). Diego Simeone tako bi opet imao respektabilnu četu na raspolaganju.

Podsjećamo, u ljetnom prijelaznom roku jako je prometno na "Wandi Metropolitano", a prije Trippiera Atletico su pojačali i Joao Felix, Hector Herrera, Felipe i Renan Lodi dok su od Chelseaja otkupili ugovor Alvara Morate koji je prošlu sezonu proveo na posudbi.

joaofelix

(Sport.ba)

Učitaj još novosti