22. 07. 2019 - 09:43
JUVENTUS SASTAVIO TRANSFER LISTU Sarri otpisao tri sjajna...
907
Shares
JUVENTUS SASTAVIO TRANSFER LISTU Sarri otpisao tri sjajna igrača, svi se pitaju šta je s Mandžom?!

SILNO ŽELE LIGU PRVAKA

JUVENTUS SASTAVIO TRANSFER LISTU Sarri otpisao tri sjajna igrača, svi se pitaju šta je s Mandžom?!

Sport.ba
22. 07. 2019 - 09:43
0
Shares

Juventus je odlučan više nego ikad da stigne do trofeja u Ligi prvaka. Maurizio Sarri će imati težak zadatak, ali ne i nemoguć.

Aaron Ramsey, Adrien Rabiot, Luca Pellegrini i Matthijs De Ligt pojačali su redove Stare dame, a vratio se i legendarni Gianluigi Buffon. Međutim, tu izgleda nije kraj dolascima, jer bi još poneko ime moglo osvanuti u Torinu.

de-ligt-juvetus

"Sky Sport" izvještava da je Stara dama odredila trojac koji ide na transfer listu, jer je konkurencija u timu već sada paklena. Tako su na izlaznim vratima napadač Moise Kean te iskusni veznjaci Blaise Matuidi i Sami Khedira.

Keana u svojim redovima žele vidjeti Everton i Arsenal, a Bianconeri za napadača rođenog 2000. godine žele 30 miliona eura, no njega će prodati samo u slučaju da kupac pristane na klauzulu po kojoj će Juve imati pravo ponovnog otkupa.

kean

Matuidi se nalazi na radaru Monaca, a u Juventusu i njegovu vrijednost procjenju na 30 miliona eura.Treći igrač koji bi trebao napustiti Torino je Khedira kojeg želi Fenerbache, ali njemački reprezentativac još uvijek nije pristao na taj transfer i čeka neku atraktivniju ponudu. Sigurno je da će Sarri biti na slatkim mukama kako sastaviti idealnih 11...

matuidi3

khedira

Zasad je Mario Mandžukić preživio "odstrel". Nagađa se uveliko i o prodaji Paulo Dybale, pa vam je valjda malo jasnija situacija koja vlada u svlačionici višestrukog prvaka Italije.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti