21. 07. 2019 - 23:34
MANCHESTER UNITED NE ŽALI PARE, DOVODE ŠTOPERA ZA 90 MILIONA...
907
Shares
MANCHESTER UNITED NE ŽALI PARE, DOVODE ŠTOPERA ZA 90 MILIONA EURA: Ali svi se pitaju vrijedi li toliko?!

MANCHESTER UNITED NE ŽALI PARE, DOVODE ŠTOPERA ZA 90 MILIONA EURA: Ali svi se pitaju vrijedi li toliko?!

21. 07. 2019 - 23:34
0
Shares

Štoper Lestera i reprezentacije Engleske Hari Megvajer uskoro će postati član Manchester Uniteda.

Kako prenose ostrvski mediji dva kluba su konačno uspjeli da postignu sporazum, pa će Megvajer postati najskuplji defanzivac u istoriji Premijer lige.

Očekuje se da će Junajted za njegov dolazak na "Teatar snova" platiti ukupno 90 miliona eura, 80 plus deset u klauzulama i bonusima. To je pet miliona više nego što je Liverpul platio Virdžila van Dajka.

Priča oko transfera Megvajera trajala je dugo, u igri su bili još neki klubovi, prije svih Mančester siti, ali Unitedu je očigledno bio najpotrebniji, a "građani" su smatrali da ne vrijedi toliko.

Uz to, on je rekao čelnicima Lestera da je voljan da pređe na "Old Traford" i oni su na kraju morali da popuste.

harry-maguire

Prije Megvajera, United je za 55 miliona doveo Arona Van-Bisaku iz Kristal Palasa. Danijel Džejms iz Svonsija je stigao za 20 miliona eura, a Megvajer će biti plaćen više nego njih dvojica zajedno.

Inače, klub je trenutno na turneji po Australiji u Aziji, pobedili su Glori Pert sa 2:0, Lids United sa 4:0 i konačno Inter sa 1:0.

Očekuje se da bi poslije Megvajera meta mogao da bude vezni igrač, a najbliži dolasku u Mančester je Bruno Fernandeš iz Sportinga iz Lisabona.

Učitaj još novosti