20. 07. 2019 - 12:23
Real doveo novo pojačanje, City kupuje u Barceloni, Alaba...
907
Shares
Real doveo novo pojačanje, City kupuje u Barceloni, Alaba napušta Bayern?!

Real doveo novo pojačanje, City kupuje u Barceloni, Alaba napušta Bayern?!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
20. 07. 2019 - 12:23
0
Shares

Početkom mjeseca počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Srednji vezni igrač Alberto Soro uskoro će se pridružiti Real Madridu, izjavio je predsjednik Real Zaragoze Christian Lapetra. Soro će potpisati ugovor za Real u transferu od 2,5 milijuna eura koji bi mogao porasti na oko 5 milijuna eura, prije nego se vrati na posudbu u Zaragozu. Lapetra je u petak izjavio kako očekuje da će transfer biti službeno objavljen “za nekoliko sati”.

Manchester City je obavio preliminarne razgovore oko potpisivanje Samuela Umtitija iz Barcelone, javlja le10sport. Barcelona je Umtitija učinila dostupnim s cijenom od oko 60 milijuna eura, iako bi prihvatili i ponudu nešto višu od 50 milijuna eura. City još uvijek nije poslao ponudu ali se očekuje da to urade do kraja sedmice.

Prema ESPN-u, Barcelona je označila beka Bayern Münchena Davida Alabu kao naslijednika za Jordi Albu. Španjolski prvaci žele da Alaba bude konurencija Albi u narednoj sezoni a u budućnosti bi trebao preuzeti njegovu ulogu. Alaba je postigao tri gola i upisao tri asistencije u 31 nastupu za Bayern prošle godine u Bundesligi.

Učitaj još novosti