20. 07. 2019 - 12:39
Što će biti s Icardijem: Argentinac na Ibizi, Juve čuva...
907
Shares
Što će biti s Icardijem: Argentinac na Ibizi, Juve čuva devetku za njega?

Što će biti s Icardijem: Argentinac na Ibizi, Juve čuva devetku za njega?

Mahir Suljagic (Sport.ba)
20. 07. 2019 - 12:39
0
Shares

JEDNA od najvećih transfer-bombi prijelaznog roka trebao bi biti Mauro Icardi. Argentinski napadač bio je kapetan Intera, a onda je dozvolio supruzi Wandi Nari da bude njegov menadžer, a ona je zaratila s čelnicima Intera. Sve je rezultiralo time da ga se trener Antonio Conte javno odreknuo, pa je njegova avantura na Meazzi završena nakon šest godina i 124 gola u 219 utakmica.

Međutim, problem je kako riješiti cijelu situaciju. Icardiju se nigdje ne žuri i dok se Inter priprema za novu sezonu, on se zabavlja na Ibizi, svjestan da ima ugovor do 2021. godine. S druge strane, za njega su zainteresirani Juventus i Napoli, ali za sada niti jedna službena ponuda nije stigla u Inter za 26-godišnjeg igrača


Inozemni klubovi ni u snovima ne razmišljaju o njemu jer ne žele platiti 100 milijuna eura i s njim dobiti i Wandu, s kojom bi morali surađivati. 

Mnogi na Apeninima vjeruju kako Juventus, unatoč interesu, neće dovesti Icardija jer već ima momčad punu zvijezda, a ni Inter nije raspoložen prodati ga najvećem rivalu. Ipak, talijanski mediji pišu kako je navodno igrač dogovorio s čelnicima Stare dame godišnju plaću od osam milijuna eura i kako ga čeka broj devet u ekipi.

 

S druge strane, kao opcija ostaje i Napoli. Predsjednik Aurelio De Laurentis je iskazao interes za Argentincem, ali pokušava dobiti na vremenu i možda spustiti cijenu do kraja prijelaznog roka.

No to očigledno ne brine puno jednog od najboljih napadača u Europi, kojeg je do nedavno želio Real, a koji sada ima problem pronaći novi klub. Ne zbog nastupa na terenu, gdje je redovno svojim golovima nosio Inter, već ponašanjem izvan travnjaka gdje dominira njegova menadžerica Wanda. 

 

Učitaj još novosti