20. 07. 2019 - 10:00
ZIDANE SE IPAK RJEŠAVA JOŠ DEVET IGRAČA: Pravi mjesta za nova...
907
Shares
ZIDANE SE IPAK RJEŠAVA JOŠ DEVET IGRAČA: Pravi mjesta za nova pojačanja, a jedno od njih bi moglo stići za 150 milijuna funti!

ZIDANE SE IPAK RJEŠAVA JOŠ DEVET IGRAČA: Pravi mjesta za nova pojačanja, a jedno od njih bi moglo stići za 150 milijuna funti!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
20. 07. 2019 - 10:00
0
Shares

Real Madrid je još uvijek spreman riješiti se nekoliko igrača, jer se Zinedine Zidane nada da će dodati još jedno veliko pojačanje u ovu momčad.

DEVET IGRAČA

Španjolski giganti su zauzeli prijelazni rok, dovodeći Luku Jovića, Eden Hazarda, Ferlanda Mendyja i Eder Militaoa kako bi ojačali svoju momčad.

Oni dolaze nakon prošlogodišnje gorko razočaravajuće sezone za Los Blancose, budući da su oni ostali bez trofeja i onog tempa kojeg je postavila Barcelona u La Ligi.

Zbog toga se očekivalo od njih da reaguju ovog ljeta kako bi osigurali povratak u predstojećoj sezoni, a Zidane je bio vrlo aktivan i podržan od strane uprave Reala na transfer tržištu.

Međutim, kako je primijetio ESPN, tvrdilo se da se do devet igrača još uvijek suočava sa neizvjesnom budućnošću i da bi mogli biti prodani kako bi stvorili prostor u ekipi i prikupili dodatna sredstva za Zidaneovu potrošnju.

Primijećeno je da bi Isco i Marco Asensio mogli biti napadnuti ako dođu prikladne ponude, dok se Mariano i Gareth Bale također izričito spominju kao upitnici u pogledu njihove budućnosti na Bernabeu.

James Rodriguez i Lucas Vazquez bi se mogli također preseliti u drugi klub, a navodno bi i Dani Ceballos, Jesus Vallejo i Borja Mayoral mogli napustiti klub ovog ljeta.

Ostaje da se vidi koliko je onih koji će otići iz Real Madrida, jer na kraju ne mogu svi biti žrtvovani, jer bi tada riskirali da nemaju dovoljno dubine i kvalitete u momčadi da se natječu na više frontova.

To samo po sebi dovodi u pitanje da li je vrijedno osloboditi se ključnih igrača za finansiranje drugih velikih transfera, a vezni igrač Manchester Uniteda, Paul Pogba se spominje u izvješću kao da je još uvijek na radaru Zidanea unatoč tome što bi ga mogao koštati oko 150 milijuna funti.

Učitaj još novosti