16. 07. 2019 - 09:23
NEYMAR NATJERAO PSG NA OČAJNIČKI POTEZ: Nakon kazne od 400.000...
907
Shares
NEYMAR NATJERAO PSG NA OČAJNIČKI POTEZ: Nakon kazne od 400.000 eura špekulacije o odlasku pojačane

NEYMAR NATJERAO PSG NA OČAJNIČKI POTEZ: Nakon kazne od 400.000 eura špekulacije o odlasku pojačane

16. 07. 2019 - 09:23
0
Shares

Neymar se jučer priključio pripremama PSG-a za novu sezonu nakon što je zakasnio na njih čak sedam dana, zbog čega je kažnjen s oko 400 hiljada eura. Tom kaznom samo su pojačane špekulacije o njegovom povratku u Barcelonu. 

Nakon što je jučer prošao ljekarske preglede i odradio prve treninge, Neymar se sastao s Leonardom, sportskim direktorom PSG-a, kako bi razjasnio svoj status u klubu. Sky navodi da je sastanak završio tako da je Neymar zatražio odlazak iz Pariza. 

Doduše, Brazilac nije specificirao u kojem klubu želi nastaviti karijeru, ali priča oko transfera u Barcelonu razvila se do te mjere da bi bilo koji drugi klub bio ogromno iznenađenje.

Leonardo ga je, kako piše Sky, pokušao nagovoriti da se predomisli i ostane, ali nakon dugog sastanka Brazilac je donio odluku. Posebno je to težak udarac za PSG nakon što su odlučili riskirati ugled kako bi ga nagovorili na ostanak, a on ih je hladno odbio. 

Očekuje se da bi Barcelona do kraja prijelaznog roka trebala odgovoriti na Neymarov vapaj i poslati ponudu koja bi trebala biti sastavljena od novca i jednog njihovog igrača. Nije poznato koji igrač bi trebao biti ponuđen kao dio dogovora, ali kao najrealnija opcija čini se Phillipe Coutinho, koji se nije snašao u Barceloni nakon dolaska iz Liverpoola. 

Naravno, uvijek postoji šansa i da PSG odluči odbiti sve ponude koje dođu za Neymara kako bi mu poslali poruku da ih ne može ucjenjivati, ali imajući u vidu kakav bi to utjecaj imalo na svlačionicu, puno je vjerojatnije da će ga pustiti.

 

Učitaj još novosti