12. 07. 2019 - 20:03
JUVE NE STAJE: Dogovorio još jedno sjajno pojačanje
907
Shares
JUVE NE STAJE: Dogovorio još jedno sjajno pojačanje

JUVE NE STAJE: Dogovorio još jedno sjajno pojačanje

12. 07. 2019 - 20:03
0
Shares

Juventus neće stati, nakon završenog posla oko De Lihta. Naime, Holanđanin nije posljednje pojačanje italijanskog šampiona, koji je uz štopere De Lihta i Demirela, doveo bez obještećenja Remzija, Rabioa i povratnika Bufona, kao i mladog Luku Pelegrinija iz Rome koji će biti proslijeđen na pozajmicu.

Sada se direktor Paratići okreće ofanzivi, od Pogbe su odustali, trebalo bi da prodaju Mandžukića i vjerovatno pozajme Iguaina, kako bi otvorili mjesto u napadu.

Pogađate, u pitanju je Mauro Ikardi, spremni su da plate 50 miliona za bivšeg kapitena Intera, najveći rival traži 10 više, ali su već otpisali "Maurita", a novac im je hitno potreban za Lukakua.

Juve sada želi što prije da završi prelazni rok, meta ostaje Kjeza koji ima dogovor sa klubom, ali Fiorentina traži previše novca. I on i Zaniolo iz Rome su igrači koji predstavljaju budućnost italijanskog fudbala, Juventus motri na obojicu ali neće plaćati basnoslovne sume, mada je moguće da Iguaina mijenja za Zaniola.

Uz sve ove promene, čeka se da neko plati 60 miliona za Kansela, a umjesto njega biće dovede Darmijan iz Junajteda, kao alternativa za mesto desnog i lijevog beka. Ako ode Kanselo, uz De Šilja, Sari planira da koristi Kuadrada kraj desne aut linije, pišu Sportske.net.

Učitaj još novosti