17. 07. 2019 - 10:08
Iz Reala je 2017. otišao besplatno, sad ga je Atletico kupio...
907
Shares
Iz Reala je 2017. otišao besplatno, sad ga je Atletico kupio za 35 milijuna eura

Iz Reala je 2017. otišao besplatno, sad ga je Atletico kupio za 35 milijuna eura

Mahir Suljagic (Sport.ba)
17. 07. 2019 - 10:08
0
Shares

NAKON što je ostao bez gotovo cijele momčadi, Diego Simeone polako gradi novi Atletico. Madridski klub je platio 30 milijuna eura Espanyolu za Marija Hermosa, a u ugovoru stoji da će klub iz Barcelone dobiti još pet milijuna kroz razne bonuse.

Prije nekoliko tjedana Marca je pisala da Atletico želi ovog igrača, no kako je on u ugovoru imao otkupnu klauzulu od 40 milijuna eura, klub iz Barcelone nije želio ići ni centa ispod te svote. Ipak, kako je 24-godišnji stoper uporno inzistirao na odlasku u Atletico, uprava Espanyola nije imala druge nego pristati i na nešto manji iznos.

Mario Hermoso je dijete Reala iz Madrida. Ovaj rođeni Madriđanin prošao je sve omladinske selekcije Kraljevskog kluba, igrao je za B momčad, no nikad nije dobio pravu priliku u udarnoj ekipi. Zato je prije dvije godine kao slobodan igrač otišao u Espanyol gdje se nametnuo kao jedan od boljih defenzivaca u Primeri.

Očekuje se da će se 24-godišnji stoper pridružiti Atleticu u njihovoj bazi u Los Angelesu gdje Simeone priprema momčad za iduću sezonu.

Učitaj još novosti