01. 07. 2019 - 22:02
BOMBA SVIH BOMBI Inter spremio ponudu koja se ne odbija: 110...
907
Shares
BOMBA SVIH BOMBI Inter spremio ponudu koja se ne odbija: 110 miliona, ovo je definitivna naznaka napada na Juventus

DON BALON TVRDI

BOMBA SVIH BOMBI Inter spremio ponudu koja se ne odbija: 110 miliona, ovo je definitivna naznaka napada na Juventus

Sport.ba
01. 07. 2019 - 22:02
0
Shares

Ono što se praktično čekalo mjesecima je potvrđeno jutros. Diego Godin će karijeru nastaviti u Interu i predstavlja prvo pojačanje u eri Antonia Contea. 

Neazzurri se neće na ovome zaustaviti, a cilj im je već naredne sezone skinuti Juventus s trona. Za to će im, pored dosta sreće, trebati i još neka vrhunska pojačanja, a još jedno je u večernjim satima i predstavljeno.

godin-620x350

Naime, kasno sinoć u Milano doputovao je krilni fudbaler Herthe i reprezentativac Austrije, Valentino Lazaro, koji je danas postao novi član talijanskog velikana. 23-godišnji ofanzivac će Nerazzurre koštati 22 miliona eura (plus dodatni bonusi).

Italijanski mediji tvrde da je ovaj reprezentativac Austrije potpisao trogodišnju saradnju s talijanskim velikanom, čiji trener Antonio Conte užurbano radi na novim pojačanjima.

dzeko

Već sutra se očekuje predstavljanje novog pojačanja Nerazzurra. Riječ je o Sassuolovom 23-godišnjem veznjaku Stefanu Sensiju.

"Sutra će obaviti ljekarske preglede. Jako sam sretan zbog ovog dogovora. Kada kod mladi igrač potpiše za veliki klub to je razlog da budete ponosni", rekao je Sensijev menadžer Beppe Riso večeras ispred prostorija Intera.

I dok se iščekuje dolazak napadača u vidu Edina Džeke i Romelu Lukakua, Inter priprema ponudu od čak 110 miliona eura za Realov dvojac Isca i Dani Ceballosa. To je navodno velika Conteova želja, kojem bi Roma mogla preoteti Barellu.

isco

Podsjećamo, Conte je nedavno imenovan za menadžera Intera, a prema Don Balonu već je zatražio od čelnika da mu dovedu nekoliko veznjaka ovog ljeta. Zbog toga talijanski giganti pripremaju ponudu od 110 miliona eura za Los Blancosov duo.

Ako bi se Inter dogovorio da dovede Isca i Ceballosa, svakako bi Conteove opcije na sredini terena dobile veliki poticaj. Isco i Ceballos nisu imali najbolje sezone za Real prošle godine, tako da ne bi bilo previše iznenađujuće vidjeti kako ovaj duo napušta Santiago Bernabeu narednih mjeseci.

dani-ceballos-spain-u21-sp7iiwq3c5p11874ajgkuvso4

Real trenutno prolazi kroz veliki remont ove momčadi, a klub je do sada, između ostalih, doveo Mendyja, Eden Hazarda i Luku Jovića. A kako bi nastavili sa remontom, Real će morati prodati neke igrače kako bi prikupio sredstva. Čini se da bi se njihove molitve mogle odazvati u liku Interovog Antonio Contea...

Učitaj još novosti