01. 07. 2019 - 11:53
Olmo nagovijestio kamo odlazi iz Dinama: "Sjajna liga, jako mi...
907
Shares
Olmo nagovijestio kamo odlazi iz Dinama:

Olmo nagovijestio kamo odlazi iz Dinama: "Sjajna liga, jako mi se sviđa"

Mahir Suljagic (Sport.ba)
01. 07. 2019 - 11:53
0
Shares

DANI OLMO odigrao je impresivnu sezonu, kako za Dinamo, tako i za mladu reprezentaciju Španjolske s kojom je postao prvak Europe.

I prije tog turnira se znalo da će ovoga ljeta otići iz Dinama, a nakon što je u četiri utakmice zabio tri gola i jednom asistirao, Europa je dodatno poludjela za njim.

Najveće šanse za njegov transfer ima Bayer Leverkusen koji je navodno Modrima ponudio oko 25 milijuna eura. U utrci je i Milan.

Najbolji igrač finala Eura U-21 protiv Njemačke prvo je istaknuo zasluge momčadi.

"Sjajna smo momčad, odigrali smo odličnu utakmicu, zaslužili smo osvojiti ovaj spektakularan turnir", rekao je Olmo pa dodao:

"Nemam riječima kojima bih opisao ovaj osjećaj. Naporno sam radio da dođem ovdje, moram zahvaliti i izborniku koji mi je dao povjerenje i minute, pokušao sam mu uzvratiti dobrim igrama."

Potom je upitan gdje će igrati sljedeće sezone.

"Vrijeme je za sljedeći korak. Bundesliga je sjajna liga, sviđa mi se jako puno. Vidjet ćemo što budućnost nosi, ali prvo odmor", završio je.

Sasvim je jasno da će Olmo postati HNL rekord, nagovijestio je to i Nenad Bjelica koncem prošloga tjedna kada je rekao bi mu bilo čudno ponovno vidjeti Olma kako igra za Dinamo.

I Olmov je otac priznao kako bi za njegovog sina najbolje bilo da ide postepeno, konkretno, da nakon Dinama ode u klub gdje bi mogao regularno igrati, a Bayer mu baš to nudi.

Učitaj još novosti