01. 07. 2019 - 13:51
Modrić odgovorio na Bobanovu ponudu
907
Shares
Modrić odgovorio na Bobanovu ponudu

Modrić odgovorio na Bobanovu ponudu

Mahir Suljagic (Sport.ba)
01. 07. 2019 - 13:51
0
Shares

ZVONIMIR BOBAN pokušao je dovesti Luku Modrića u Milan i tu su vijest iskopali talijanski mediji. Uskoro je prenijela i Marca pa se krenulo dublje u priču gdje je Gazzetta dello Sport donijela negativan Modrićev odgovor idolu iz djetinjstva.


Boban se, podsjećamo, nedavno vratio u bivši klub kao jedan od najvažnijih suradnika Paola Maldinija. S Bobanom se danas sastao Predrag Mijatović koji je blizak Modriću i rezultati tog sastanka još se čekaju.

Spominje se pak kako je Modrić blizu potpisivanja novog ugovora s Real Madridom i da će time prekinuti sve priče o odlasku iz kluba.

Uz to, ponovno se citira Cadena Cope - oni pak informiraju da je Zinedine Zidane već odradio sastanak s Modrićem u kojem mu je rekao da ga vidi u momčadi i sljedeće sezone. 

Čini se da Real Madrid u startu želi sasjeći sve tračeve kao prošloga ljeta kad je dugo vremena kolala priča o Lukinom transferu u milanski Inter.

Povratkom Paola Maldinija i Zvonimira Bobana u urede Rossonera, klub je krenuo ambicioznim koracima naprijed.

Talijani pišu kako je Boban transferom Thea Hernandeza iz Reala zapravo utabao put prema 34-godišnjem Modriću koji se prošloga ljeta povezivao s Interom.

Bila je to tajna operacija gdje je pored Thea Boban navodno htio i Brahima Diaza te Danija Ceballosa, a zapravo glavna meta mu je bio službeno najbolji igrač svijeta.

Prema prvim informacijama iz Italije, ta misija završila je neuspješno za legendarnog hrvatskog kapetana.

Učitaj još novosti