01. 07. 2019 - 11:51
Manchester City obara rekord – pojačanje od 70 milijuna eura...
907
Shares
Manchester City obara rekord – pojačanje od 70 milijuna eura stiže na Etihad!

Manchester City obara rekord – pojačanje od 70 milijuna eura stiže na Etihad!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
01. 07. 2019 - 11:51
0
Shares

Manchester City je, kako se izvješćuje danas odlučio potvrditi završeni transfer Atletico Madridovog, veznog igrača Rodrija.

DANAS NAJAVA

Uzbudljivi 22-godišnjak izgleda kao velika perspektiva nakon što se dokazao u La Ligi i čini se savršeno prikladnim za Cityjev stil igre pod vodstvom Pep Guardiole.

I sada izgleda da City neće predugo čekati i da će ga službeno potpisati, nakon što je Deaily Mail napravio izvještaj tijekom vikenda da bi u ponedjeljak mogao biti dan kada se potvrdi transfer u vrijednosti od 70 milijuna eura.

Od većine klubova iz Premier lige relativno je tiho počelo ljeto, a dok je Chelsea bio pod zabranom trnasfera, Arsenal i Tottenham još ništa nisu učinili, dok su se Manchester United i Liverpool usredotočili na mlade igrače.

Ako City dovede Rodrija, to će biti prvo veliko ime koje će potpisati ovog ljeta od svih ostalih top šest klubova i ostali će morati da nadoknade kao i obično.

Manchester City je osvojio Premier ligu posljednje dvije godine zaredom, ali jasno je da Guardiola želi nastaviti graditi što bolju momčad kako bi pomogao klubu da ide dalje u Ligi prvaka.

Rodri  bi mogao biti ključni dio toga i mogao bi biti idealna dugoročna zamjena za starijeg brazilskog veznjaka Fernandinha.

Učitaj još novosti