19. 06. 2019 - 12:44
'Drogirao sam se još kao igrač, izbjegavao bih...
907
Shares
'Drogirao sam se još kao igrač, izbjegavao bih doping-kontrole. U taj svijet sam ušao iz znatiželje'

NEKOĆ SJAJAN NAPADAČ - MARIO JARDEL:

'Drogirao sam se još kao igrač, izbjegavao bih doping-kontrole. U taj svijet sam ušao iz znatiželje'

Sport.ba/24sata.hr
19. 06. 2019 - 12:44
0
Shares

Mario Jardel nekada je sijao strah i trepet na nogometnim terenima diljem Evrope, a onda 2010. godine objesio kopačke o klin. Brazilski napadač nedavno je u jednom intervju ispričao svoju životnu priču, poručio kako ga život nije oduvijek mazio, ali i kako je kao nogometaš imao problema s drogom.

Jardel

- U taj svijet sam kao aktivan igrač ušao zbog znatiželje. Upoznao sam neke sumnjive ljude, oni su mi ponudili drogu, pa sam ju počeo kontinuirano konzumirano. Ali, to bih radio samo tijekom odmora, tamo bi izbjegao razne doping-kontrole. Droga je jedan od ozbiljnih problema u nogometu, a kada imate novaca dođete u svakakva iskušenja - poručio je Jardel.

Mario Jardel u karijeri je nastupao za brojne klubove, bio u Portugalu (Porto, Sporting Lisabon, Beira-Mar), Turskoj (Galatasaray), Engleskoj (Bolton), Italiji (Ancona), Argentini (Newell's Old Boys), na Cipru (Anorthosis Famagusta), u Australiji (Newcastle Jets), Bugarskoj (Černo More), a dvaput (1999. i 2002.) je bio i Zlatna kopačka Europe...

jardel478743020151130122829

- Uspio sam se riješiti problema s drogom, ali tu je ključna bila moja supruga. Ona je cijelo vrijeme bila uz mene, pomagala mi u najlakšim, ali i najtežim životnim situacijama. Ako bi išao na neki tulum, ona bi obavezno išla sa mnom. Jednostavno, u takvom je okruženju puno lakši pokleknuti, pogotovo ako ste u alkoholiziranom stanju. Volio bih da mladi uče iz mog primjera, da ne ponavljaju greške poput mene - završio je Jardel.

Učitaj još novosti