13. 05. 2019 - 11:31
OTIŠAO JE U PUSTINJU I PUŠIO OTROV OD ŽABE DA UBIJE ČUDOVIŠTE...
907
Shares
OTIŠAO JE U PUSTINJU I PUŠIO OTROV OD ŽABE DA UBIJE ČUDOVIŠTE U SEBI! Nakon 15 minuta sve je bilo GOTOVO! Orgije, kokain, prostitutke, silovanja, zatvor... Sada je sve iza njega! (VIDEO, FOTO)

TVRDI DA JE NOVI ČOVJEK

OTIŠAO JE U PUSTINJU I PUŠIO OTROV OD ŽABE DA UBIJE ČUDOVIŠTE U SEBI! Nakon 15 minuta sve je bilo GOTOVO! Orgije, kokain, prostitutke, silovanja, zatvor... Sada je sve iza njega! (VIDEO, FOTO)

Sport.ba
13. 05. 2019 - 11:31
0
Shares

Majk Tajson tvrdi da je doživio pravo prosvjetljenje u meksičkoj pustinji pušeći snažan psihodelični otrov od žabe! Kontroverzni bokser tvrdi da se osjeća kao da se ponovo rodio, ističe da je sada potpuno novi čovjek.

"Nakon što sam to popušio, sve je eksplodiralo. Kad sam došao sebi, mozak mi je funkcionisao i mogao sam da pričam, ali sam samo ponavljao: 'Sve sam s..bao'", prepričava taj događaj Tajson.

mike

Inače, supstanca koju je pušio naziva se DMT i riječ je o veoma jakom, prirodnoj psihodeličnoj supstanci koju šamani uzimaju stoljećima. Nađe se i po neki pustolov koji traže prosvjetljenje.

"Ubio sam nekadašnjeg sebe, ubio sam svoj ego i život mi se promijenio iz temelja. Trebalo je samo 15 minuta, ali trajaće do kraja mog života. Bilo je to moje veliko buđenje", otkriva Tajson i dodaje:

mike

"Moje nasilje, zavisnost o drogama, promiskuitet, seksualni ispadi, tuče na ulici, saobraćajke... Sada je to sve iza mene  i riješio sam da postanem bolji čovjek za svoju porodicu i sebe. Ne želim da umrem kao čudovište, ne želim da me tako zapamte. Taj Majk je bio vrlo toksičan za sebe i svoje bližnje", kroz suze je za jednu američku TV pričao Tajson.

miketyson

Tajson je karijeru počeo u amaterskom rangu, bio je dvostruki juniorski olimpijski šampion, a 1984. godine dva puta je gubio od Henrija Tilmana koji je kasnije osvojio Olimpijske igre, piše "Kurir". Profesionalac je postao već sljedeće godine, u martu, u toj godini imao je 15 borbi, ali je sve šokirao kada je poslije svega 20 mjeseci među profesionalcima izazvao svjetskog šampiona.

Prvih 19 borbi u karijeri dobio je nokautom, od prvih 28 nokautom je završio 26, od čega 16 u prvoj rundi. Na sličan način je stigao i do prve krune. Tajson je smatrao da je nepobjediv u ringu! Bio je ubijeđen da je reinkarnacija Aleksandra Velikog.

Uspešno je branio tron devet puta, uključujući pobjede nad Lerijom Holmsom i Frenkom Brunom, ali ga je 1990. iznenadio autsajder Baster Daglas, koji ga je nokautirao u destoj rundi. Uslijedio je povratak na tron, osvojio je WBC i WBA titule 1996., ušavši tako u društvo Flojda Petersona, Muhameda Alija, Tima Viterspuna, Ivandera Holifilda i Džordža Formana kao jedini koji je uspio da vrati titulu nakon što ju je izgubio.

Iste godine mu je oduzet WBC pojas, a potom je poražen od Holifilda u borbi za WBA. Pokušao je da mu se revanšira u čuvenom meču 1997., ali je diskvalifikovan jer je rivala ugrizao za uho. Tajson je imao jako teško djetinjstvo. Njegova majka Lorna Me bila je teški alkoholičar i često je spavala s muškarcima s kojima nije željela, samo da bi svojoj porodici osigurala krov nad glavom. Čovjek za kojeg mu je rekla da je njegov biološki otac, bio je zapravo makro.

2Prije nego što je napunio 13 godina završio je u popravnom domu zbog krađe. Tamo je i upoznao učitelja koji je u njemu vidio sportski potencijal. Život ovog teškaša obilježili su brojni skandali. Prije nekoliko godina je objavio i kontroverznu autobiografiju "Neosporna istina" u kojoj je otvoreno pričao o problemima s drogom, orgijama, zatvoru, bankrotu...

Velika prašina se podigla kada je otkrio da je slavnog glumca Breda Pita uhvatio sa suprugom Robin Givens u krevetu.

"Kada me je vidio potpuno je prebledeo. Jasno je moglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim".

41992. godine Tajson je osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja mlade takmičarke na izboru za Mis, Dezri Vošington (18). Poslije tri godine služenja kazne pušten je na slobodu. U svojoj autobiografiji je otkrio kako je pokušao da izbjegne zatvor. Naime, posjetio je ciganku vračaru koja mu je rekla kako će na njega baciti čaroliju koja će ga spasti od zatvora ako u jednu posudu stavi 500 dolara, pomokri se na njih i ostavi ih ispod svog kreveta tri dana.

Novac je stizao sa svih strana, a s njim i brojne zgodne i poznate devojke. Bio je s Naomi Kembel, misicom Suzet Čarls, glumicom Robin Givens (godinu dana su bili u braku)... Međutim, raskalašan život mu je došao glave. Iako je za samo godinu dana nakon izlaska iz zatvora zaradio više od 65 miliona dolara, 1997. godine je bankrotirao, pa je morao da proda svoja 62 automobila.

miketyson1

Dvije godine kasnije ponovo je završio u zatvoru zbog napada, a kada je izašao, bio je uvjeren da je prilikom seksa s prostitutkama na Kubi „zaradio“ sidu. Na sreću, to se ispostavilo netačnim. Jednoj striptizeti iz Feniksa je napravio i dijete, a to je po njegovim riječima bila samo tačka na "i"...

588a63ba-4734-4c1e-8a74-41a30a0a0a64-young-mike-tyson-practicing-in-gym-photo-u1-718x446

Bio je žestok zavisnik od seksa, droge i alkohola i cijeli život se borio s tim.

Učitaj još novosti