13. 05. 2019 - 10:08
EPSKI PREOKRET Barca zadaje najteži udarac mrskom rivalu:...
907
Shares
EPSKI PREOKRET Barca zadaje najteži udarac mrskom rivalu: Kradu Realu 'sigurno' pojačanje, ponudili su i Rakitića kao dio dogovora

MESSI ŽELI POGBU ZA SAIGRAČA

EPSKI PREOKRET Barca zadaje najteži udarac mrskom rivalu: Kradu Realu 'sigurno' pojačanje, ponudili su i Rakitića kao dio dogovora

Sport.ba
13. 05. 2019 - 10:08
0
Shares

Lice Lionela Messija nakon poraza od Liverpoola kojim je uništen još jedan san o osvajanju Lige prvaka reklo je sve. Jedna od najboljih sezona u novijoj historiji nije bila dovoljna za plasman u finale LP-a, a Argentinac je osuo paljbu po vodstvu kluba optuživši ih da mu nisu osigurali prikladno popratno osoblje jer su, smatra, zaboravili pojačati vitalne pozicije koje su ključne u trenucima kad se u top klubovi u Evropi razlikuju u nijansama.

SVIJET U ČUDU, ŠTA SE DOGAĐA S LEOM Izblamirao čak pet igrača Getafea, pa je uslijedila neočekivana reakcija nakon pogotka (VIDEO)

messi-tuga

messituzan

messi-tuzan

Ovo ljeto je, stoga, zatražio od uprave da mu konačno dovede Paula Pogbu, veznjak Manchester Uniteda odlučio je otići iz kluba, a španjolski giganti će se, izgleda, potući za njegove usluge, prenosi Don Balon.

hazard-i-pogba

Francuz je trebao preći u Barcu još prošlo ljeto, ali dobio je garanciju od Josea Mourinha da će Crveni vragovi biti konkurentniji u utrci za naslov ove godine, no kako je najtrofejniji engleski klub u historiji Premier lige još jedanput posrnuo, Pogba je odlučio kako će u ovom prijelaznom roku sigurno otići.

pogba-rakitic

Vodstvo Barce smatra kako ima mjesta za još jednog veznjaka, a kupovina Paula Pogbe bi riješila dvije muhe jednim udarcem. Dovela bi Messiju još jednog top igrača u momčad te pokvarila planove Real Madridu kojemu je francuski reprezentativac jedan od prioriteta na Mercatu.

pogba

Katalonci su spremni ponuditi Ivana Rakitića zauzvrat i doplatiti određeni iznos u kešu. Službene ponude još nije bilo, ali navodno su odlučili ozbiljno se uključiti u utrku za njegovo dovođenje. Hrvatski reprezentativac je prošle godine zamalo otišao, izgleda da će ove morati…

ivan-rakitic-razocaranje

(Sport.ba)

Učitaj još novosti