13. 05. 2019 - 08:40
SVIJET U ČUDU, ŠTA SE DOGAĐA S LEOM Izblamirao čak pet igrača...
907
Shares
SVIJET U ČUDU, ŠTA SE DOGAĐA S LEOM Izblamirao čak pet igrača Getafea,  pa je uslijedila neočekivana reakcija nakon pogotka (VIDEO)

SVIJET U ČUDU, ŠTA SE DOGAĐA S LEOM Izblamirao čak pet igrača Getafea, pa je uslijedila neočekivana reakcija nakon pogotka (VIDEO)

Sport.ba
13. 05. 2019 - 08:40
0
Shares

Fudbaleri Barcelone oporavili su se donekle nakon debakla na "Anfieldu" pa su jučer u poprilično nebitnom meču za njih savladali Getafe s 2:0 u pretposljednjem kolu Primere.

vidal-coutinho

Tako je klub iz predgrađa Madrida pao na petu poziciju, jer je Valencia kao domaćin nadigrala Alaves s 3:1. Iako je odigrao sezonu iz snova, na kraju bi Getafe mogao ostati bez plasmana u Ligu prvaka.

messi

Atmosfera na "Nou Campu" nije bila ni blizu idealne, posjeta također. Navijači su pojedine igrače nagradili aplauzima, dok su pojedince počastili gromoglasnim zvižducima. Naravno, sve po zaslugama nakon ispadanja u polufinalu Lige prvaka.

umtiti-vidal-malcom-barcelona

To ipak nije smetalo domaćima da slave pogocima Vidala i autogolu u 89. minuti. Upravo u toj akciji sve je odradio Lionel Messi, ali mu gol ipak nije pripisan.

barcelona-dembele-suarez-rakitic-busquets

Izgleda da je eliminacija od Redsa upravo njemu najteže pala, jer je tijekom jučerašnjeg dvoboja djelovao dosta odsutno. Uprkos tome, u finišu je sjajno izigrao odbranu gostiju, izbacio čak pet igrača Getafea, a onda gol nije ni proslavio. Baš neobično što se njega tiče...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti