08. 05. 2019 - 09:40
ODMAH JE UPALJEN CRVENI ALARM, ŠPANCI NISU MOGLI SEBI DOĆI...
907
Shares
ODMAH JE UPALJEN CRVENI ALARM, ŠPANCI NISU MOGLI SEBI DOĆI Nakon poraza autobus Barce napustio Anfield bez - Messija! RAZLOG JE NEVJEROVATAN

LIGA PRVAKA

ODMAH JE UPALJEN CRVENI ALARM, ŠPANCI NISU MOGLI SEBI DOĆI Nakon poraza autobus Barce napustio Anfield bez - Messija! RAZLOG JE NEVJEROVATAN

Sport.ba
08. 05. 2019 - 09:40
0
Shares

Nakon prve utakmice na Camp Nou Lionel Messi bio je vrlo susretljiv, rukovao se sa svim igračima Liverpoola, pa potom i s trenerima, 'opalio' i nekoliko fotografija s fanovima... Tako je kad se pobjeđuje.

IPAK JE SAMO OD KRVI I MESA Messi ipak nije vanzemaljac: Evo kako je upropastio sve i rasplakao Barcu

messiIpak, na Anfieldu je to bila sasvim druga priča. Ljutit, frustriran od teškog debakla i poraza Argentinac gotovo da nije nikome ni čestitao. Odjurio je u svlačionicu bez da je išta rekao, a tako je bilo i nakon utakmice. Pred medije su jedini imali hrabrosti stati Luis Suarez i Sergio Busquets.

busquets

- Nemamo što reći osim da se izvinjavamo svim navijačima, ponovio se Rim, za koji smo vjerovali da je bio samo loša večer - rekao je Busquets, dok je Messi prošao pored novinara s rukama u džepovima i bez izjava. Da stvar bude gora, na Anfieldu su ga ostavili i vlastiti saigrači. Naime, u autobusu koji je krenuo s Anfielda prema aerodromu nije bilo Lionela Messija. Naravno, španski mediji odmah su primjetili i nastala je prava panika.

NAKON SENZACIJE Klopp ludovao i otpustio kočnice: "Klinci su u krevetu, stoga mogu reći..."

barcelona-pique-busquets-28bg3tr4gqna16nrobz5i2eeeArgentinac je bio izabran za doping kontrolu, a kako unatoč silnim količinama vode nije mogao dati urin, autobus s igračima Barcelone je krenuo prema zračnoj luci bez Messija. Naravno, ljudi iz Barcelone ostali su s Messijem na Anfieldu i dogovarali poseban, privatan prevoz kako bi se na aerodromu našao s igračima. Dogovoren je poseban transfer uz policijsku pratnju, kojim se Messi naknadno priključio momčadi. 

DA LI STE ZNALI DA SU ONI MUSLIMANI? Ove superzvijezde su promijenile vjeru i prešle na islam! Broj 2 će vas ostaviti širom otvorenih usta

messituzanInače, bila je ovo jedna od najlošijih Messijevih utakmica ikad. Imao je čak 17 izgubljenih lopti, što je jedan od najlošijih igračkih večeri u karijeri. Jedini igrač na terenu koji je imao više izgubljenih lopti je Jordi Alba, koji je izgubio ili krivo dodao čak 21 loptu. No, ni u rubrici dodavanja nije bio ništa bolji, imao je tek 35 tačnih dodavanja, što ne pamte ni najpedantniji statističari. 

CILJ JE DOVESTI GA DO 2021. GODINE Messi predložio Barceloni IGRAČINU koji ga može zamijeniti

messi-tugaIpak, u jednoj rubrici Messi je bio najbolji igrač Barcelone, a to su udarci prema golu Liverpoola. Imao je dva udarca u okvir i dva izvan okvira gola Alissona Beckera. Naravno, odmah nakon utakmice javili su se i dežurni 'hejteri', pa su se prisjetili da Messiju u polufinalima baš i ne ide, a posljednji gol koji je zabio u gostima u polufinalu Lige prvaka bio je Real Madridu 2011. godine.

POČINJE NOVA ERA Nakon "tiranije" braće Kličko stižu titani koji boks vraćaju na staze slave

andy-robertson-lionel-messi-liverpool-barcelonaNije to sve, prisjetili su se i da je Argentinac od 112 golova u Ligi prvaka, samo šest zabio u polufinalima, te da mu je ovo jedna od najlošijih utakmica u karijeri. Stoga peta Liga prvaka ostaje tek pusti san...

admit-it-you-feel-sad-for-lionel-messi

(Sport.ba)

Učitaj još novosti