08. 05. 2019 - 08:35
"Engleski dječaci će do kraja života morati objašnjavati zašto...
907
Shares

LIGA PRVAKA

"Engleski dječaci će do kraja života morati objašnjavati zašto se, dovraga, zovu Jurgen"

Sport.ba
08. 05. 2019 - 08:35
0
Shares

U jednom od najvećih preokreta u povijesti nogometa, Liverpool je na Anfieldu sinoć deklasirao Barcelonu 4:0 i tako nadoknadio poraz od 3:0 iz prve utakmice plasiravši se u finale Lige prvaka drugu godinu zaredom.

origi-shaqiri-liverpool

Bez dva nositelja igre u napadu, Salaha i Firminha, bez prvog lijevog beka Robertsona od početka drugog poluvremena, Redsi su u transu igrali protiv, po mnogima, najbolje ekipe ove sezone i na kraju zasluženo idu u Madrid.

andy-robertson-lionel-messi-liverpool-barcelona

Sinoćnju večer navijači Liverpoola jako dugo neće zaboraviti. Benni Zander, sportski komentator DAZN-a, na Twitteru je u šali napisao što će ova pobjeda značiti u njihovim životima.

"Trebamo imati simpatije za male engleske dječake koji će do kraja života morati objašnjavati zašto se, dovraga, zovu Jurgen", napisao je Zander dok je neko imao spreman odgovor podsjetivši na novog člana kraljevske obitelji, sina Meghan Markle.

jurgen-klopp-celebrates-liverpool-comeback-win

"Mislim da kraljevska beba to može podnijeti."

jurgen-klopp-james-milner-liverpool-barcelonaSve u svemu, kako god ova sezona završi, Jurgen Klopp si je nakon sinoć kupio još puno godina u Liverpoolu. Čak i ako ne osvoji Premier ligu i Ligu prvaka ove sezone.

klopp-origi

klopp

klopp2

61683537-jurgen-klopp-liverpool-afp-salah-milner-vandijk

Učitaj još novosti