07. 05. 2019 - 16:05
OVO JE JUTROS ODJEKNULO ŠPANIJOM Barca dogovorila novo SJAJNO...
907
Shares
OVO JE JUTROS ODJEKNULO ŠPANIJOM Barca dogovorila novo SJAJNO pojačanje i to potpuno BESPLATNO

MATA BLIZU NOU CAMPA

OVO JE JUTROS ODJEKNULO ŠPANIJOM Barca dogovorila novo SJAJNO pojačanje i to potpuno BESPLATNO

Sport.ba
07. 05. 2019 - 16:05
0
Shares

Barcelona već uveliko sklapa tim za narednu sezonu. Frenkie de Jong je već potpisao, njegov saigrač De Ligt je navodno vrlo blizu "Nou Campa", ali je sigurno da će Katalonci još kupovati.

frankie-de-jong

Očekuje se prije svega lijevi bek, moguće i poneki veznjak, te jedan klasični napadač. U igri su mnoga imena, a šta će od svega biti saznat ćemo tijekom predstojećeg ljeta.

STRAŠNA POSTAVA OD 300 MILIONA Ovo je 11 najboljih besplatnih igrača na ljeto - neke želi pola Evrope (GRAFIKA)

190427211244-barcelona-messi-super-teaseKatalonski "Sport" prenosi vijest kako bi Juan Mata mogao besplatno doći u redove Barcelone tijekom narednog prijelaznog roka.

mata-sterling

31-godišnjem Špancu na kraju sezone ističe ugovor s Manchester Unitedom, a on preferira dolazak u katalonsku prijestolnicu.

united-mata-pogba

Navodno igračevi predstavnici i španski prvaci su se dogovorili kako neće započinjati nikakve pregovore sve dok se Barcelona nalazi u Ligi prvaka, kako bi momčad bila 100% fokusirana na to natjecanje.

mata

Također, talijanski Calciomerato prenosi vijest kako se Juventus raspitivao za situaciju Matthijsa de Ligta oko potencijalnog transfera iz Ajaxa, ali i da su iz holandskog kluba dobili negativni odgovor.

deligt-ajax

Navodno je Marc Overmars, sportski direktor Ajaxa, saopćio sportskom direktoru Juventusa Fabiju Paraticiju da je postignut dogovor s Barcelonom za transfer u iznosu od 80 miliona eura.

deligt

(Sport.ba)

Učitaj još novosti