06. 05. 2019 - 13:50
ZIDANE POSTAVIO ULTIMATUM POGBI, IZGLEDA DA JE SVE SASVIM...
907
Shares
ZIDANE POSTAVIO ULTIMATUM POGBI, IZGLEDA DA JE SVE SASVIM JASNO: Eva što će se dogoditi ukoliko ne dođe u Real Madrid!

SAD ILI NIKAD!

ZIDANE POSTAVIO ULTIMATUM POGBI, IZGLEDA DA JE SVE SASVIM JASNO: Eva što će se dogoditi ukoliko ne dođe u Real Madrid!

Sport.ba
06. 05. 2019 - 13:50
0
Shares

Iza zvijezde Manchester Uniteda Paula Pogbe još je jedna poprilično prosječna sezona, uprkos tome što je postigao 13 golova i izabran u timu sezone u Premier ligi.

pogba

26-godišnjak je bio u središtu brojnih svađa sa bivšim trenerom Joseom Mourinhom, te je to jedan od razloga zbog kojih je Portugalcu uručen otkaz. Njegova zamjena Ole Gunnar Solskjaer imao je jako dobar start na klupi ‘Crvenih vragova’, ali ipak nije uspio spasiti sezonu, te će oni sljedeće sezone nastupiti u Evropskoj ligi.

NAJBOLJI MOGUĆI IZVOR TVRDI Ovo je Realov "dream team" za narednu sezonu, njima ni Barca neće moći parirati! IZGLEDAJU ZASTRAŠUJUĆE

solskjaerU posljednjih nekoliko sedmica ne prestaju špekulacije o navodnom interesu Real Madrida za Paula Pogbu. Francuski reprezentativac je već priznao kako bi odlazak na Santiago Bernabeu bilo ispunjenje sna, ali da li će do transfera zaista doći? Kako pišu engleske novine The Sun, trener ‘kraljeva’ Zinedine Zidane čini sve što je u njegovoj moći da mu se sunarodnjak pridruži u Madridu.

zidane

Naime, u izvještaju piše kako je on kontaktirao Pogbinog agenta Mina Raiolu, poručivši mu kako 26-godišnjak mora doći ovog ljeta, inače u budućnosti neće više biti prilike za ovaj transfer. Pred Los Blancosima je možda i najvažniji prelazni rok u posljednjih deset godina, a očekuje se potpuni remont tima, te dolazak brojnih zvijezda.

hazard-i-pogba

Nema sumnje kako će Manchester United učiniti sve da zadrži Pogbu, ali on najvjerovatnije neće pristati na novu sezonu bez Lige prvaka, pogotovo sada kada je na vrhuncu svoje karijere.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti