04. 05. 2019 - 11:32
PREDSJEDNIK POTVRDIO Juve dogovorio kupovinu Chiellinijevog...
907
Shares
PREDSJEDNIK POTVRDIO Juve dogovorio kupovinu Chiellinijevog nasljednika: Stiže zvijer po Ronaldovom ukusu od 30 miliona

ROMERO NAPUŠTA GENOU

PREDSJEDNIK POTVRDIO Juve dogovorio kupovinu Chiellinijevog nasljednika: Stiže zvijer po Ronaldovom ukusu od 30 miliona

Sport.ba
04. 05. 2019 - 11:32
0
Shares

Juventus je nastavio dominaciju u Italiji, ali nikako da se napravi iskorak u Ligi prvaka. To nije donijela ni prva sezona Cristijana Ronalda u Torinu, a čelnici Stare dame učinit će sve da taj podvig ostvare već naredne.

inter-juventus-ronaldo

S tim ciljem potrebno je dovesti nekoliko pojačanja, spominju se brojni ofanzivci i veznjaci koji bi mogli pojačati talijanske prvake.

BOMBETINA DANA Pjanić u spektakularnom transferu napušta Juventus: Stigla je ponuda koja se ne odbija, Mire će ostvariti TRANSFER KARIJERE

pjanic-juventusMeđutim, itekako će biti potrebno pojačati i posljednju liniju tima. Giorgio Chiellini i Leonardo Bonucci su već zašli u godine i vrijeme je za mlađe snage. Toga su itekako svjesni u Torinu, pa su se odlučili na kupovinu novog stopera.

chiellini

Izbor je pao na 21-godišnjeg Cristiana Romera, igrača Genoe. Naime, prema priznanju predsjednika ovog kluba, Enrica Preziosija, Genovljani će zaraditi odličnih 30 miliona eura za argentinskog stopera. Za 21-godišnjeg Romera navedenu sumu iskeširat će Juventus, a to je priznao i sam Preziosi za talijanske medije.

romero4

„Svi znate da su pregovori u pitanju, on odlazi u Juventus“, rekao je predsjednik kluba sa stadiona "Luigi Ferraris".

Stara dama tako lagano kreće u rebuilding posljednje linije, a Romero će biti odlična svježa krv. Sigurno je da neće biti jedini...

romero3

ronaldo-romero

romero2

romero1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti