04. 05. 2019 - 09:14
BOMBETINA DANA Pjanić u spektakularnom transferu napušta...
907
Shares
BOMBETINA DANA Pjanić u spektakularnom transferu napušta Juventus: Stigla je ponuda koja se ne odbija, Mire će ostvariti TRANSFER KARIJERE

REAL GA SILNO ŽELI

BOMBETINA DANA Pjanić u spektakularnom transferu napušta Juventus: Stigla je ponuda koja se ne odbija, Mire će ostvariti TRANSFER KARIJERE

Sport.ba
04. 05. 2019 - 09:14
0
Shares

Zinedine Zidane se nije nadao baš ovakvom povratku u redove Reala, ali šta da se radi. Kraljevi igraju daleko ispod mogućnosti, ispali su na svim frontovima iz borbe za trofeje, pa čelnici već uveliko sklapaju tim za narednu sezonu.

zidane

Eden Hazard i Luka Jović navodno su već dogovoreni, pregovara se sa Christijanom Eriksenom, dok se razmatra i dovođenje Paula Pogbe. Također, mlađahni Ndombele iz Lyona je velika Zizouova želja, pa je već sada sigurno da ćemo naredne sezone gledati jedan potpuno novi Real.

hazard

eriksen-pogba

jovic

Međutim, tu se lista želja ne završava. Navodno je naš Miralem Pjanić u samom vrhu, te ga silno žele u Madridu. To će teško biti izvesti, jer je Mire postao jedan od glavnih Juventusovih kotača. Vuče sve konce igre na sredini terena, te sigurno neće biti nimalo jeftin.

pjanic-miralem

Osim Kraljeva, za našeg reprezentativca interesuju se i PSG, Bayern, kao i Pepov City, ali čini se da je Real najkonkretniji. Naime, prema najnovijim informacijama, u Torino je stigla ponuda od čak 70 miliona eura za usluge sjajnog veznjaka.

pjanic

Talijani, pak, tvrde da to neće biti dovoljno, pa će Florentino Perez biti prinuđen još malo odriješiti kesu. To slavnom predsjedniku neće teško pasti, jer želi stvoriti nove Galacticose. A upravo Zidane kao bitan faktor vidi našeg veznjaka, koji je za 32 miliona eura 2016. stigao iz Rome.

allegri-pjanic-juventus-dicembre-2017

Pjanić je do sada odigrao 133 meča za Staru damu i postigao 19 pogodaka, a očekuje se da bi ovog ljeta mogao ostvariti transfer karijere. Prelazak u Real to sigurno i jeste...

pjanic1

pjanic-juventus

pjanic

juve-pjanic

pjanic1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti