20. 04. 2019 - 08:11
GAZZETTA EKSKLUZIVNO OTKRIVA Dvije velike zvijezde napuštaju...
907
Shares
GAZZETTA EKSKLUZIVNO OTKRIVA Dvije velike zvijezde napuštaju Torino, odlazi i Douglas Costa

DYBALA I PJANIĆ PRED TRANSFERIMA

GAZZETTA EKSKLUZIVNO OTKRIVA Dvije velike zvijezde napuštaju Torino, odlazi i Douglas Costa

Sport.ba
20. 04. 2019 - 08:11
0
Shares

Juventus je potpuno neočekivano, na svom terenu, ostao bez polufinala Lige prvaka. Ajax je bio znatno bolji i zasluženo ide na megdan Tottenhamu.

deligt-ajax

Cristiano Ronaldo teško je podnio ovaj poraz, a mediji su počeli nagađati da je vidno nezadovoljan u Torinu. Navodno će dati još jednu priliku čelnicima Stare dame da sklope jak tim, koji bi naredne sezone bio u stanju osvojiti Ligu prvaka.

ajax1

Italijani tvrde da u napadu Juvea će uz pomenutog Portugalca igrati Mario Mandžukić (nedavno produžio ugovor do 2021. godine) i mlađahni Moise Kean.

mandzukic-getty333

bonucci-kaen-juventus

Sigurno je da odlazi Douglas Costa, koji je stigao iz Bayerna za vrtoglavih 40 miliona eura, ali nije opravdao uloženo i velika očekivanja.

skysports-douglas-costa-juventus-4319589

"Gazzetta dello Sport" otkriva i da je izgledan odlazak Paula Dybale, argentinskog ofanzivca koji postaje sve veći problem Juventusu.

dybala

Navodno bi on mogao put Intera u zamjenu za nezadovoljnog Mauro Icardija, dok je i Bayern u igri. Ranije se pominjao i Man United, te Real Madrid.

icardi-nainggolan

Također, neizvjesna je budućnost i našeg Miralema Pjanića, koji ima ponude brojnih velikana. Navodno je Zinedine Zidane najviše zapeo za njegovo dovođenje.

costa-juve-pjanic

Biće tu još promjena i odlazaka iz Torina, ali ovo su oni najbitniji...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti