16. 04. 2019 - 23:18
SVI ŽELE FUDBALERA REALA: Perez postavio cijenu od milijardu eura
907
Shares
SVI ŽELE FUDBALERA REALA: Perez postavio cijenu od milijardu eura

PRIMERA

SVI ŽELE FUDBALERA REALA: Perez postavio cijenu od milijardu eura

Sport.ba
16. 04. 2019 - 23:18
0
Shares

Buđenje Karima Benzeme jedna je od rijetkih pozitivnih vijesti za Real Madrid ove sezone i svojevrsno opravdanje otkupne klauzule u ugovoru od čak milijardu eura.

Francuski 31-godišnji napadač dugo je živio u sjeni Cristiana Ronalda, a mnogi ljubitelji nogometa opisivali su ga kao precijenjenog i tvrdili da Real može i mora nabaviti boljeg centarfora.
 
benzema
 
No, nakon odlaska slavnog Portugalca u Juventus Benzema je napokon došao na svoje i počeo trpati golove te ih je ove sezone postigao već 27 u svim natjecanjima, daleko najviše od svih nogometaša 'kraljevskog kluba'.
 
Posljednjeg u nizu postigao je ovog ponedjeljka u remiju s Leganesom nakon krasne akcije Modrića, što mu je bio sedmi u zadnjih šest utakmica.
 
Tako Benzema ulazi u ljetni prijelazni rok po prvi put nakon mnogo godina da se ne priča o njegovoj prodaji, a ako će ga netko htjeti kupiti, morat će oboriti sve rekorde. Naime, Real mu je u posljednji ugovor stavio otkupnu klauzulu od čak milijardu eura, najveću koja trenutno postoji u nogometu.
 
'Karim nije tipična devetka, njega možeš kombinirati sa svim dobrim igračima. On može zabijati, ali i povezivati druge,' naglasio je nedavno trener Zinedine Zidane.
 
benzema
 
Time su u Madridu pokazali koliko vjeruju u ovog Francuza te onemogućili rivalima da ga preotmu. On je pak napokon u potpunosti potvrdio zašto je već čitavo desetljeće neizostavan dio Realovog pobjedničkog stroja, s kojim je osvojio četiri Lige prvaka, dvije Primere i dva Kupa kralja.
 
(Sport.ba)
Učitaj još novosti