16. 04. 2019 - 16:22
ZIDANE DONIO JEDNU OD NAJTEŽIH ODLUKA U narednoj sezoni ne...
907
Shares
ZIDANE DONIO JEDNU OD NAJTEŽIH ODLUKA U narednoj sezoni ne računa na jednog od najskupljih!

BALE PREKRIŽEN

ZIDANE DONIO JEDNU OD NAJTEŽIH ODLUKA U narednoj sezoni ne računa na jednog od najskupljih!

16. 04. 2019 - 16:22
0
Shares

Transfer Gereta Bejla (Gareth Bale) iz Reala sve češće se spominje, a ako je vjerovati španskim medijima, on će se sigurno dogoditi ovog ljeta.

real-karim-benzema-gareth-bale-afp

Kako piše ''Marca'', Zinedin Zidan (Zinedine Zidane) je Velšaninu poslao jasnu poruku da na njega više ne računa. U prve dvije utakmice nakon Zidanovog povratka, Bejl je igrao svih 90 minuta da bi u posljednje tri dobio mrvice. 

zidane1

Protiv Valensije je igrao 26, protiv Eibara 77 i sinoć protiv Leganesa posljednjih deset minuta. Osim toga, Bejl nije dao gol već četiri utakmice i Zidan s njim gubi strpljenje.

bale-real

Ove sezone igra ispod svih očekivanja i Zidan mu je premještanjem na klupu poručio da može tražiti novi klub. Francuz i Bejl odavno nisu u dobrim odnosima, ali Zidan ga je trpio dok je zabijao golove za titule u Ligi prvaka.

zidane

Real naljeto kreće u veliku rekonstrukciju momčadi, a Florentino Perez je Zidanu osigurao navodno pola milijarde eura za pojačanja. 

bale-dejong

Razmatra se dovođenje Azara (Hazarda), Mbapea (Mbappe) i još nekoliko igrača, čime će Bejl, definitivno, ispasti iz prve momčadi. Real bi ga rado prodao, a ''Marca'' piše da bi ga pustio za oko 100 miliona eura.

hazard

kylian-mbappe

pogba-rakitic

skysports-luka-jovic-eintracht-frankfurt-4493972

Učitaj još novosti