16. 04. 2019 - 09:32
UNITED OBJAVIO CIJENU Vrijedi li Pogba ovaj novac ?
907
Shares
UNITED OBJAVIO CIJENU Vrijedi li Pogba ovaj novac ?

ENGLESKA

UNITED OBJAVIO CIJENU Vrijedi li Pogba ovaj novac ?

Sport.ba
16. 04. 2019 - 09:32
0
Shares

Mino Raiola je saznao cijenu, naime u razgovoru sa direktorima Uniteda poručeno mu je da Pogba može da ide, ali za 150 miliona eura.

pol-pogba-nemanja-matic

Priča se da Francuz želi da se pridruži Zidanu, ali da mu United nudi veliki ugovor i kapitensku traku da ostane na "Old Trafordu".

Suma nije takva da Real ne može da je plati, ali sa druge strane, Englezi neće prihvatiti nikakvu razmjenu u kojoj je Bale procjenjen na 100 miliona eura.

Jer, jednostavno, ne vrijedi toliko, u odnosu na status koji ima trenutno u Realu.

Sinoć je protiv Leganesa ušao desetak minuta prije kraja umesto Asensija, gotovo da nije pipnuo loptu, Zidan smatra da je Velšanin nespreman i čini se da bi želeo da Bale napusti klub.

bale-real

Problem je naravno u plati od 15 miliona eura i ugovoru do 2022. Britanac bi eventualno prihvatio da ode u United, ali, teško da će biti dio paketa za Pogbu, klubovi ne mogu da se usaglase oko procjene.

Drugih opcija Bejl nema, ne želi u Pariz, a za Juventus je preskup, takođe, priče o Byjernu nisu realne, Bavarci razmišljaju o mlađim igračima.

Inače, United će na kraju sezone tražiti od Pogbe da se izjasni, neće dozvoliti da čitava priča bude prenesena u august jer žele da nađu zamjenu i što prije formiraju tim...

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti