16. 04. 2019 - 09:07
PONUDA INTERA AKTIVIRALA CRVENI ALARM Hitan sastanak direktora...
907
Shares
PONUDA INTERA AKTIVIRALA CRVENI ALARM Hitan sastanak direktora i vlasnika Rome, jedina tema Edin Džeko

CALCIOMERCATO

PONUDA INTERA AKTIVIRALA CRVENI ALARM Hitan sastanak direktora i vlasnika Rome, jedina tema Edin Džeko

Sport.ba
16. 04. 2019 - 09:07
0
Shares

Edin Džeko je za vikend postigao jedini gol za Romu protiv Udinesea i tako Vučicu približio Ligi prvaka. Narednog vikenda je novi veliki izazov, putuju na noge direktnom rivalu - Interu.

skysports-edin-dzeko-roma-serie-a-4587896

Upravo se milanski velikan spominje kao najozbiljniji kandidat da dovede bh. kapitena u svoje redove na kraju sezone. West Ham i još neki engleski klubovi se također spominju, ali to je sve u sferi nagađanja.

zaniolo-dzeko

Ipak, na "Olimpicu" nije sve idealno, ima određenih problema, a navodno su navijači i stručni štab nezadovoljni izdanjima Dijamanta.

dzeko-manolas

Ipak, italijanski mediji tvrde da Edin i nije tako blizu napuštanja Rome. Portal Calciomercato, naime, donosi informaciju da je novi sportski direktor Rome, koji je stigao kao zamjena za doskora sveprisutnog Monchija, već spakovao kofere i da će na noge vlasniku samo s jednim razlogom - da ga uvjeri da produži ugovor sa Džekom.

difrancescodzeko

- Romin sportski direktor Frederic Massara ove sedmice će u SAD razgovarati sa šefom James Pallottom. Tema će biti upravo Džeko. Pokušat će ga uvjeriti da bi obnova ugovora trebala biti prioritet za Romu i da bi na tome trebalo odmah početi raditi - piše Calciomercato.

dzeko-roma4

Džekin ugovor s Romom, podsjetimo, važi do ljeta 2020. godine, kada će imati 34 godine. Mnogi smatraju da bi upravo tu mogao okončati karijeru, međutim zov Intera nije zanemariv.

dzeko-roma-sut-epa

Nerazzurri će najvjerovatnije na kraju sezone ostati bez Maura Icardija, a upravo našeg kapitena vide kao idealnu zamjenu na "Meazzi".

icardi

dzeko

(Sport.ba)

Učitaj još novosti