15. 04. 2019 - 07:26
Selektor Srbije: Ponosan sam, a u ovakvoj atmosferi bih uvijek...
907
Shares
Selektor Srbije: Ponosan sam, a u ovakvoj atmosferi bih uvijek igrao!

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Selektor Srbije: Ponosan sam, a u ovakvoj atmosferi bih uvijek igrao!

15. 04. 2019 - 07:26
0
Shares

Hrvatski su rukometaši dva kola prije kraja osigurali nastup na završnom turniru Europskog prvenstva 2020. godine, zahvaljujući pobjedi nad Srbijom 27:23 u dvoboju 4. kola skupine 2 kvalifikacija za EP, koji je odigran u nedjelju pred oko 7000 gledatelja u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića.

Utakmicu je komentirao selektor Srbije Nenad Peruničić.

''Nije bitno gdje se nalazimo. Uvijek moramo igrati hrabro i s karakterom. Večeras je ovo bio ispit zrelosti mojih momaka da vidimo gdje se nalazimo. Pokazali smo puno, ali fali zrelosti, momci su se mnogo trošili u obrani. Bilo je nekih pasova, izgubljenih lopti, ali u suštini sam zadovoljan'', rekao je Peruničić pa je nastavio:

''Drugo poluvrijeme smo bili konkurentni jednoj velikoj reprezentaciji. Ovaj meč je bilo odrastanje da momci shvate što im još treba da bi bili u društvu reprezentacija kakva je Hrvatska. Ponosan sam na ove momke. Nisu odstupili ni kada su gubili sedam razlike. To je karakter koji nije prvi put pokazan. Pokazali su i na SP-u, bez obzira koja je razlika, da postoji jedna linija od koje se ne odstupa, uvijek imamo vjeru. Čestitke Hrvatskoj, pokazali su klasu, a čestitke i ponos za moje momke koji nisu podlegli žestokoj atmosferi i sjajnom protivniku. Idemo dalje, još jedna lekcija'', rekao je Peruničić pa je komentirao atmosferu u Višnjiku:

''Volio bih imati ovakvu atmosferu na svakoj utakmici. Na ovakvim utakmicama se stvaraju igrači. Ne volim prazne dvorane, rukomet je fajterski, viteški sport, gdje se pobjeđuje ljudski i sportski. Ako je protivnik bolji, pružiš mu ruku.''

Učitaj još novosti