24. 03. 2019 - 23:21
SUAREZ OTVORIO DUŠU "On me je poslao u Barcu"
907
Shares
SUAREZ OTVORIO DUŠU

BARCELONA

SUAREZ OTVORIO DUŠU "On me je poslao u Barcu"

Sport.ba
24. 03. 2019 - 23:21
0
Shares

Sjajni napadač je došao na "Enfild" 2011. godine iz Ajaksa, ali se već na ljeto 2013. godine razmišljao da ode u londonski klub.

luis-suarez-wants-out

Protiv Urugvajca je bila podignuta prava medijska hajka za koju je i on sam svakako bio zaslužan, taj period njegove karijere je obilježio rasistički ispad sa Evrom i naravno ujedanje Branislava Ivanovića na utakmici protiv Čelsija.

 

Arsen Venger je htio da iskoristi nastalu situaciju i poslao ponudu u visini od 40 miliona eura koliko je glasila otpusna klauzula Urugvajca.

"Silio sam sebe da odem u Arsenal, ali je došao Stiven i rekao mi 'obećavam ti ako ostaneš još jednu godinu moći češ da biraš gdje da odeš, Bajern, Barselona, Real Madrid gde god samo ostani još ovu sezonu'."

"Poslušao sam riječi svog kapitena. Odmah sam obavestio svog agenta da ostajem na Enfildu. To su bile riječi pravog lidera koju su ostavile jak utisak na mene."

gerrard

Suarez je naredne sezone osvojio nagradu najboljeg igrača Premijer lige a njegov Liverpul je ostao uskraćen titule od strane Sitija, a ako pitate navijače i zbog  Džerardovog proklizavanja u utakmici sa Čelsijem.

Riječi kapitena su se pokazale kao istinite, Suarez je potpisao 2014. godine za Barselonu za koju je do sada odigrao 237 utakmica i postigao 173 gola.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti