05. 03. 2019 - 10:22
RAZDVOJENI U PORODILIŠTU, ALI ŽIVOT DOKAZAO DA SU BRAĆA:...
907
Shares
RAZDVOJENI U PORODILIŠTU, ALI ŽIVOT DOKAZAO DA SU BRAĆA: Sličnost Siniše Mihajlovića i slavnog holandskog stručnjaka je NEVJEROVATNA ! (FOTO)

IZMIŠLJENA PRIČA

RAZDVOJENI U PORODILIŠTU, ALI ŽIVOT DOKAZAO DA SU BRAĆA: Sličnost Siniše Mihajlovića i slavnog holandskog stručnjaka je NEVJEROVATNA ! (FOTO)

05. 03. 2019 - 10:22
0
Shares

Nekadašnji holandski fudbaler Džek de Gir pljunuti je Siniša Mihajlović, a o njihovoj sličnosti dosta se raspredalo. Holanđanin koji je slavu stekao igrajući u Holandiji i Belgiji stariji je od Siniše svega godinu dana, a kako su u mladosti obojica nosili identične frizure mnogi su za njih govorili da su braća koja su razdvojena u porodilištu. 

jack-de-gier

Bivši selektor Srbije i sadašnji trener Bolonje nema blizanca, ali fizička sličnost koju je u tom preiodu imao s Holanđaninom Džekom de Girom je zaprepašćujuća! Neki su otišli toliko daleko da su izmislili "genetsko istraživanje" koje je pokazalo da su njih dvojica zapravo - braća!

sinisamihajlovic

To je otišlo toliko daleko da se jednom prilikom Siniša fotografisao sa Džekom i tu fotografiju pokazao svojim roditeljima. Tada je, navodno, njegova majka ispričala tužnu priču kako je Siniša zapravo imao brata blizanca, koji je navodno izgubio život pri porođaju.

1

Da priča bude što sočnija, pisalo se da je Siniša stalno pokušavao da sa Džekom dogovori da urade 'genetski test', piše "Kurir". Holanđanin je odbijao ali je na nagovor zajedničkih prijatelja ipak pristao. Rezultati su bili poražavajući. Siniša i Džek ne samo da su rod, već su rođena braća! To je bio vrhunac izmišljene priče koja je dobro zabavila sve koji poznaju Sinišu i Džeka.

De Gir se, za razliku od Mihajlovića, nije previše proslavio. Tokom karijere igrao je uglavnom u Holandiji (Den Boš, Kambur, Go ahed, Vilem, NEK, Tvente) uz izlete u Lirs (Belgija) i Danfermlajn (Škotska).

xxl

de-gier-interviewjackdegier-005-5eaf0732

Igrao je dugo, od 1988. do 2003. godine, a ostao je poznat po tome što je bio strijelac posljednjeg gola na starom stadionu Ajaksa, 28. aprila 1996. Igračku karijeru zamijenio je trenerskom. Bio je asistent u Vejrdenu, NEK-u, trener u Almer sitiju, a trenutno je šef stručnog štaba NEK-a.

mihajlovic45

sinisa-mihajlovic

sinisa-mihajlovic

sinisa-mihajlovic-samp

mihajlovic

Učitaj još novosti