05. 03. 2019 - 07:20
IPAK NIJE KAKVIM SE ZAISTA PREDSTAVLJA Khabib je od srama...
907
Shares
IPAK NIJE KAKVIM SE ZAISTA PREDSTAVLJA Khabib je od srama obrisao ovaj video: Znate li šta je radio kada je vidio beskućnika?!

ORAO SE POKAJAO

IPAK NIJE KAKVIM SE ZAISTA PREDSTAVLJA Khabib je od srama obrisao ovaj video: Znate li šta je radio kada je vidio beskućnika?!

Sport.ba
05. 03. 2019 - 07:20
0
Shares

Khabib Nurmagomedov pobjednik je najveće borbe u UFC historiji nakon dominantnog nastupa, u kojem je bio itekako nadmoćan nad Conorom McGregorom krajem prošle godine. Borba je završila u četvrtoj rundi, kada je kontraverzni Irac tapkao na gušenje s leđa. Kraj meča obilježio je haos u i izvan oktogona koji je izazvao Dagestanac.

Kao što je i najavljivao, Khabib je doslovno mučio Conora četiri runde, pa ga ugušio. Nakon toga je poludio, preskočio ogradu i napao jednog člana iz McGregorovog tima, a potom je Khabibov tim ušao u oktogon i napao irskog borca. Ludnica kakvu ne pamtimo...

Inače, Orao iz Dagestana našao se u centru pažnje i zbog jednog videa koji je snimljen prije nekoliko mjeseci. Na njemu se jasno vidi kako Khabib tjera dvojicu beskućnika da na ulicama New Yorka rade sklekove, a potom im nudi novac. Treba naglasiti da je pomenuti snimak još u vrijeme objavljivanja izazvao brojne kritike raznih humanitarnih organizacija, ali i ostalih korisnika društvenih mreža koji su tvrdili da jedan musliman ne bi smio raditi takve stvari.

Khabib je u to vrijeme objavio video na svom profilu, ali ga je ubrzo izbrisao. Ipak, kad jednom nešto osvane na internetu, zauvijek ostaje na internetu. Sigurno se na kraju gorko pokajao...

khabib

khabib-nurmagomedov

khabib-mcgregor

khabib-nurmagomedov-conor-mcgregor

khabib3

khabib2

khabib

khabib-nurmagomedov

(Sport.ba)

Učitaj još novosti