05. 02. 2019 - 09:46
KARLEUŠI PRIJATELJI JAVILI DA JE DUŠKO VARA U DUBAIJU SA...
907
Shares
KARLEUŠI PRIJATELJI JAVILI DA JE DUŠKO VARA U DUBAIJU SA MANEKENKOM: Odjurila je tamo I ZATEKLA OVAJ PRIZOR! (FOTO)

KARLEUŠI PRIJATELJI JAVILI DA JE DUŠKO VARA U DUBAIJU SA MANEKENKOM: Odjurila je tamo I ZATEKLA OVAJ PRIZOR! (FOTO)

05. 02. 2019 - 09:46
0
Shares

Jelena Karleuša jučer je otišla za Dubai, jer je saznala da je tamo suprug Duško Tošić vara sa sa misicom Vladanom Railić!

Nives Celzijus ne prestaje da izaziva mušku populaciju, njene grudi nemaju konkurenciju​

karleusa1

Umjesto da se sa nastupa u Beču vrati za Beograd, Jelena je odlučila da ode u Dubai.

karleusa1- Jeleni su prijatelji javili da je njen Duško u Dubaiju sa ljubavnicom Vladanom, sa kojom se navodno viđa već nekoliko mjeseci. Primijetili su da su i fudbaler i misica u isto vreme na Instagramu objavili fotke iz Dubaija, pa su sabrali dva i dva. O tome su obaveijstili Karleušu, koja je već bila krenula avionom iz Beča ka Srbiji. Čim je sletjela u Beograd, odmah je promijenila putanju i umjesto da dođe kući, hitno je otišla za Emirate. Dušku nije ni javila da stiže - priča dobro obavješteni izvor za Informer i dodaje da je fudbaler kineskog Gvangžua imao sreće:

MISLILA JE DA KAMERA NE SNIMA: Karleuša takmičaru PRIZNALA SVE OKO VRANJEŠA, tek će sada biti HAOS! (VIDEO)

karleusa

Vladana Railić je prije dve godine učestvovala u takmičenju "Top-model Srbija". Tada je u medijima osvanula priča da je u emotivnoj vezi sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem. Iako ni sportista ni manekenka nisu potvrdili ovu informaciju, očevici kažu da su nekoliko puta viđeni u provodu na prestoničkim splavovima.

karleusa-tosic- Do Jeleninog i Vladaninog susreta nije ni došlo jer su se njih dvije takoreći mimoišle u vazduhu. Manekenka je u nedjelju ujutru napustila Emirate, a pop diva je tamo sletjela tek juče poslije podne, piše "Informer".

karleusa- Duško je Jeleni prije nekoliko dana rekao da će skoknuti do Dubaija jer želi malo da iskulira na moru. Ona nikako nije mogla da krene s njim zbog već zakazanih nastupa. Čim je stigao u Emirate, Tošić je pozvao Vladanu da dođe i pravi mu društvo, što je ona bez razmišljanja prihvatila. Ipak, bio je oprezan jer je znao da bi žena lako mogla da ga provali. Zbog toga je odsjeo u jednom luksuznom hotelu na samoj plaži, dok je svojoj gošći rezervisao smještaj dvadesetak kilometara dalje u Dubai Marini. Naravno, to ih nije spriječilo da se viđaju i zajedno izlaze po gradu - izvor za "Informer"

POTENCIJAL POPUT MBAPPEA "Novi Cristiano Ronaldo" zaludio sve: Ponajbolji klub Evrope krenuo po malog genijalca

I možda ništa ne bi ni bilo od Karleušine iznenadne posjete Dubaiju da se poznati fudbaler u subotu pratiocima na Instagramu nije pohvalio fotografijom iz Emirata, a ubrzo poslije njega je to učinila i Vladana.

1192529-dusko-tosic-marija-andonovska-jelena-karleusa-istanbul-ls- Ona je objavila dvije fotke na kojima se vidi kako uživa u Dubaiju. Ipak, posle samo nekoliko minuta ih je obrisala, pretpostavljam da ju je Duško to zamolio, da ih ne bi provalili da su zajedno na ovoj destinaciji - ističe  sagovornik.

BEZ LOŠE NAMJERE POKAZALE BAŠ SVE ŠTO IMAJU : Ovi ženski sportovi su samo za punoljetne

karleusa1

(Sport.ba/Informer)

Učitaj još novosti