06. 04. 2019 - 23:25
TAJANSTVENA CRNKA PROMIJENILA ŽIVOT RIBERYJU! Zbog nje je čak...
907
Shares
TAJANSTVENA CRNKA PROMIJENILA ŽIVOT RIBERYJU! Zbog nje je čak prešao na Islam

WAHIBA RIBERY

TAJANSTVENA CRNKA PROMIJENILA ŽIVOT RIBERYJU! Zbog nje je čak prešao na Islam

Sport.ba
06. 04. 2019 - 23:25
0
Shares

Nogometni svijet prethodnih sedmica pričao je o ispadu Francka Riberyija koji je izvrijeđao novinare i javnost nakon što je bio optužen za rastrošnost. Optužili su ga za snobizam nakon što je na Instagram objavio fotografiju odreska umočenog u zlato, a on je nakon toga postavio neočekivanu objavu na Instagram.

“U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, svima onima koji su nastali iz probušenog kond**a. Je**m vaše majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo”, napisao je nogometaš.

Ribery je već 15 godina u braku s Francuskinjom alžirskog podrijetla, Wahibom Ribery, koja mu je u potpunosti promijenila život. Zbog nje je prešao na islam, a novinarima je otkrio kako ga je nova vjera ojačala i kao čovjeka i kao igrača.

Wahiba Ribery nije klasična WAGsica i zaista je samozatajna. Francku je rodila četvero djece koja nose imena Seif el Islam, Mohammed, Hizya i Shakinez Ribery.

Supruga Bayernove zvijezde ne krije da je velika vjernica te je njezin Instagram profil prepun molitvi na arapskom, simbola mjeseca i zvijezde, ali i turskog predsjednika Erdogana čiji je veliki fan...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti