06. 12. 2018 - 14:49
'Pogledao sam Draženu u dlan i rekao: Brate, imat ćeš nesreću,...
907
Shares
'Pogledao sam Draženu u dlan i rekao: Brate, imat ćeš nesreću, neka ti je Bog na pomoći...'

MIRKO MILIČEVIĆ:

'Pogledao sam Draženu u dlan i rekao: Brate, imat ćeš nesreću, neka ti je Bog na pomoći...'

Sport.ba
06. 12. 2018 - 14:49
0
Shares

Mirko Milićević igrao je u Ciboni s Draženom Petrovićem, a sada tvrdi da je predvidio nesreću u kojoj je na njemačkoj autocesti život izgubio najbolji hrvatski košarkaš svih vremena, 7. juna 1993. godine.

drazen-petrovic

"Ovo nisam nikad nikome ispričao. Dražen je bio moj dragi prijatelj. Rekao sam mu 1990. godine što će se dogoditi. Pogledao me kako me pogledao... Bio sam u Marbelli 1993. godine kada sam čuo vijest na televiziji da je stradao. Nažalost, tri godine prije toga ja sam mu rekao šta će se dogoditi", rekao je Milićević Telegrafu.

drazenpetrovic006-preview

"U Saloonu smo bili Aco Petrović, Dražen i ja. Kasnije je došla i njegova tadašnja zaručnica Renata. Prilazi Dražen i kaže mi: 'Ajde genije da pogledaš, zaručili smo, trebamo se vjenčati... Htio je da mu gledam u dlan, pogledam njezin, a onda i dlan od Dražena i ne kažem ništa. Pita me šta sam vidio, a ja mu kažem: Slušaj, ako ti oženiš Renatu, ja ću oženiti Adolfa Hitlera, a ja sam bliži Hitleru nego ti njoj. Rekao sam mu da se fokusira na košarku..."

drazen-petrovic-et-michael-jordan"Nakon mjesec i pol dana me je opet pitao, a onda sam mu rekao: Brate moj, stoji ti saobraćajka, nek' ti je Bog na pomoći..."

drazen-petrovic-cibona-kroz-noge"Sreo sam ga mjesec dana prije nesreće. Malo ljudi zna da je Dražen već bio u avionu kada je tadašnja djevojka došla po njega. Imali su dva slobodna dana, rekao je Aci da ide s njom i premjestio se iz aviona u automobil. To je bila sudbina..."

drazen-hrvatskaMilićević tvrdi da je sposobnost proricanja budućnosti naslijedio od bake koja je bila vidovita. Kaže da je prije svake utakmice znao kako će završiti.

vlade-divac-drazen-dalipagic

"Pred svaku utakmicu sam znao šta će se dogoditi. Ne mogu ni opisati koliko je teško igrati utakmicu kada znaš da ćeš izgubiti, a koliko je lako kada znaš da ćeš pobijediti. Za sve sam imao znakove."

drazen-nets

drazen-real-madrid

drazen-portland

drazen-petrovic-1

drazen-petrovic

stephen-curry-drazen

drazen-petrovic1

drazen-kip-2

Učitaj još novosti