21. 11. 2018 - 07:37
GOTOVO JE: Pogba dogovorio sve detalje, ostao samo potpis -...
907
Shares
GOTOVO JE: Pogba dogovorio sve detalje, ostao samo potpis - ovo će biti BUM na evropskom tržištu

VRAĆA SE U TORINO

GOTOVO JE: Pogba dogovorio sve detalje, ostao samo potpis - ovo će biti BUM na evropskom tržištu

Sport.ba
21. 11. 2018 - 07:37
0
Shares

Čini se kako je Paul Pogba na izlaznim vratima Manchester Uniteda! Francuski veznjak očigledno nije zadovoljan na Old Traffordu, a prema pisanju talijanskih medija već je i odabrao svoju novu destinaciju.

Naime, Corriere dello Sport doznaje kako je član crvenih vragova nakon utakmice Lige prvaka protiv Juventusa otkrio igračima bianconera kako se ubrzo vraća u redove stare dame.

pogba-dybala

Svjetski prvak navodno je bio očaran toplim dočekom u Torinu te je poželio biti dio ekipe Massimiliana Allegrija već u siječnju. U prilog tome ide i Uefina promjena pravila koja bi, ukoliko do transfera stvarno i dođe, dozvolila Pogbi da nastupa za Juve i u Ligi prvaka.

Odnosi između Pogbe i trenera Uniteda Josea Mourinha su na 'jako niskim granama' otkada mu je Portugalac mu je oduzeo mjesto zamjenika kapitena.

pogba-mourinho-manchester-united

Najnovija potvrda toga dogodila se u prošlom kolu Premiershipa kada je na rasporedu bio mančesterski derbi kojeg je Francuz odgledao s klupe. Iako je ozlijeđeni Pogba propustio utakmicu, period opravka za vrijeme reprezentativne pauze odlučio je iskoristiti za put u Dubai gdje je njega i Lionela Messija zabavljao slavni kuhar nadimka 'Salt Bae'.

pogba3

pogba2

pogba1

jose-mourinho-paul-pogba-manchester-united

pogba-cristiano-ronaldo

pogba4

pogba3

pogba

pogba

(Sport.ba)

Učitaj još novosti