08. 10. 2018 - 19:45
McGregor prvi put objavio kako izgleda nakon poraza
907
Shares
McGregor prvi put objavio kako izgleda nakon poraza

TEŠKE POVREDE

McGregor prvi put objavio kako izgleda nakon poraza

Sport.ba
08. 10. 2018 - 19:45
0
Shares

Popularni dagestanski orao savladao je Irca McGregora u pravom spektaklu u Las Vegasu. Khabib je dobio borbu gušenjem irskog borca u četvrtoj rundi, a onda je nastao haos u dvorani. Prvo je Dagestanac preskočio ogradu i krenuoda se obračunava s timom Irca, a u kavezu su članovi njegovog tima napali McGregora.

Među njima je bio i Khabibov sparing partner i timski kolega Zubaira Tukhugov, koji je udario McGregora i tako očito završio svoju UFC karijeru. McGregor je bio pričljiv pred meč, vrijeđao je rivala na svakom pojavljivanju, na svakoj konferenciji pred borbu, kao i na mjerenju, gdje ga je udario po ruci. Vreijđao je Dagestancu vjeru, naciju, prijatelje, omalovažavao ga je u svakom smislu, a ovaj je brutalno odgovorio u ringu i ućutkao ga, a zatim je napao i njegov tim izvan ringa. Ponizio ga je tokom borbe i natjerao ga da se preda. Davio ga je i na kraju ga porazio tako što je Irac tapkanjem morao da traži spas od možda i najkompletnijeg borca u historiji MMA sporta.

mcc

Posljedice su jasno vidljive ispod njegovog lijevog oka, gdje ima "šljivu", koja mu se neće skloniti još neko vrijeme. Ipak, Mcgregor uz fotografiju, na kojoj ispija žestoko piće, poručuje: "Izgubili smo meč, ali smo dobili bitku. Sukob se nastavlja", poručio je McGregor, koji očigledno na ovaj način između redova najavljuje revanš duel, koji bi, bez sumnje, nakon svega što je ispratilo ovaj meč, kao i skandal i opšta pometnja koja je počela poslije borbe

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti