08. 10. 2018 - 14:07
Čovjek zbog kojeg je Habib uletio u publiku zaratio s UFC...
907
Shares
Čovjek zbog kojeg je Habib uletio u publiku zaratio s UFC prvakom: ''Idemo se naći i potući ti mala pi*****''

DILLON DANIS U CENTRU PAŽNJE

Čovjek zbog kojeg je Habib uletio u publiku zaratio s UFC prvakom: ''Idemo se naći i potući ti mala pi*****''

Sport.ba
08. 10. 2018 - 14:07
0
Shares

Dillon Danis, jiu-jitsu trener i sparing partner Conora McGregora, do te je mjere isprovocirao Habiba Nurmagomedova da je inače smireni prvak odmah po završetku svoje najveće borbe izgubio živce, iskočio iz oktogona te započeo masovnu tučnjavu na nekoliko metara od kaveza.

Za to vrijeme poraženi Conor McGregor bio je u oktogonu, gdje su ga napala trojica iz Habibovog tima, također isprovocirani svime što im je Irac izgovorio otkako je krenula cijela saga oko njihovog meča.

Habib bi zbog svega mogao biti suspendovan, a prijeti mu i oduzimanje pojasa, piše Gol.hr. Što se tiče Danisa, on je odmah po završetku okršaja ispraćen iz dvorane, a u prvoj javnoj reakciji je zaratio s bivšim UFC-ovim prvakom Rafaelom Dos Anjosom.

khabib-nurmagomedov

''Ovaj lik Dillan Dennis je niko i ništa. Jedino što zna je lizati Conorova jaja i skrivati se iza njega. To je njegov posao. On neće nikada uspjeti, biti u Conorovom uglu je vrhunac njegove karijere'', napisao je Brazilac na Twitteru pa ubrzo dobio odgovor:

''Hajdemo se onda boriti. Je*** komisije, idemo se naći i potući ti mala pi*****. Odustaješ u svakoj borbi. Štakore, uopće nemaš srca'', prozvao je Danis bivšeg prvaka.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti