21. 05. 2018 - 11:24
LIVERPOOL NE GUBI VRIJEME: Poslije Lige prvaka stiže novo...
907
Shares
LIVERPOOL NE GUBI VRIJEME: Poslije Lige prvaka stiže novo pojačanje!

VEĆ DRUGO U NEKOLIKO DANA

LIVERPOOL NE GUBI VRIJEME: Poslije Lige prvaka stiže novo pojačanje!

21. 05. 2018 - 11:24
0
Shares

Fudbaleri Liverpoola spremaju se za finale Lige šampiona, gdje će za nekoliko dana koplja ukrstiti sa Real Madridom u Kijevu. Uprkos velikom iščekivanju, uprava ne miruje nego žurno radi svoj posao.

Lokalni mediji u Liverpoolu prenose da je Nabil Fekir sve bliže Anfieldu i da su završni pregovori zakazani već za narednu nedelju. Fekir je eksplodirao ove sezone u dresu Lyona gdje je okosnica tima , postigao je 23 gola i dodao sedam asistencija. Igra na nekoliko pozicija u napadu, i sigurno je da će se uklopiti u sistem Jurgena Kloppa.

nabil-fekir-lyon

Ovaj 24-godišnji francuski fudbaler biće među putnicima za Rusiju, a Didier Deschamps ima ogromno poverenje u njega. On bi trebalo da bude drugo mega pojačanje Liverpola, posle Nabya Keite iz Leipziga, koji je već odavno završen.

Sve ovo pokazuje ozbiljnost rada uprave i stručnog štaba Liverpoola a osvajanje titule Lige prvaka bila bi kruna na sjajnu sezonu. Međutim, i ako se desi da ostanu poraženi u finalu imat će se ćemu nadati i iduće sezone s obzirom na izuzetno jaku ekipu koju grade.

Učitaj još novosti