20. 05. 2018 - 14:03
Guardiola poslao poruku Andresu Iniesti koja je pokrenula...
907
Shares
Guardiola poslao poruku Andresu Iniesti koja je pokrenula lavinu špekulacija

Guardiola poslao poruku Andresu Iniesti koja je pokrenula lavinu špekulacija

Sport.ba
20. 05. 2018 - 14:03
0
Shares

Andres Iniesta i Pep Guardiola u odličnim su odnosima još od vremena kad je slavni trener vodio čarobnjaka u Barceloni. Sada Pep Guardiola vodi Manchester City i na impresivan je način osvojio Premier ligu. Nedavno je ostao bez Mikela Artete koji je bio prvi pomoćnik, a nekadašnji nogometaš Arsenala preuzima upravo ovaj klub od Arsene Wengera.

Upražnjena je pozicija pomoćnika i Pep Guardiola je istu ponudio Andresu Iniesti, ali još uvijek nije poznato šta je odgovorio veznjak. Iniesta danas napušta Barcelonu, a bogate ponude iz Kine i Japana se teško odbijaju, no ništa nije nemoguće. Sami procijenite šta govori poruka Pepa Guardiole, ali da se vide uskoro može značiti mnogo toga.

ddjqqerw4aazoy

"Bilo mi je čast i zadovoljstvo sarađivati s tobom. Hvala ti što si mi pomogao i naučio me nešto. Trebaš brzo da se spremiš jer će te Barcelona trebati prije ili kasnije. Tvoja generacija je napravila ovaj klub velikim i ti se moraš vratiti u Barcelonu. Vidimo se uskoro", poručio je Guardiola.

Sasvim je sigurno da će se Iniesta vratiti u dosadašnji klub, ali nije poznato kada ni u kojoj ulozi, a da li će do tada biti pomoćnik Pepu Guardioli ostaje nam da vidimo u narednim satima ili danima. Španac ima ponudu iz Japana u vrijednost od 75 miliona eura za tri godine ugovora, a uz to bi otkupili ogromnu količinu vina iz njegove vinarije. (Sport.ba)
 

 

Učitaj još novosti