18. 05. 2018 - 18:42
Nešto se dobro kuha, Zinedine Zidane potvrdio da dolazi...
907
Shares
Nešto se dobro kuha, Zinedine Zidane potvrdio da dolazi zvijezda za preko 250 miliona eura?

NEYMAR

Nešto se dobro kuha, Zinedine Zidane potvrdio da dolazi zvijezda za preko 250 miliona eura?

Sport.ba
18. 05. 2018 - 18:42
0
Shares

Još od kako je došao u PSG ne prestaje se sa pričom o tome da će napustiti PSG, a radi se naravno o Neymaru. Posljednjih dana sve su glasnije špekulacije da će da pređe u Real Madrid. Danas dolaze čak vijesti da je dogovorio aposlutno sve uslove sa finalistom Lige šampiona i da se sada samo čeka PSG sa cijenom koja će sigurno biti plaćena i to prije Svjetskog prvenstva jer je sasvim sigurno da će cifra biti daleko veća poslije istog.
 


Neymar je podsjećamo došao u PSG iz Barcelone za 222 miliona eura i oborio je rekord kada su u pitanju transferu. Ovaj put će postati stari-novi rekorder sa cifrom od 270 miliona eura koliko se pretpostavlja da će dobiti PSG, a uključit će Real Madrid i određene bonuse na odigrane utakmice, te postignute golove, odnosno asistencije, pa bi cifra mogla narasti do vrtoglavih 350 miliona eura.
 


Interesantno je da je Neymar zapravo bio samo na jednom treningu sa ekipom PSG-a i već je napustio Francusku, a oprovalja se u Brazilu u kojem se zapravo i oporavljao veći dio vremena. Naravno, odmah se dolazi do špekulacije da se ne radi o puštanju Neymara nego da je ljubav pukla i da je sada sve jasno. Teško je reći da li je to razlog Neymarovog napuštanja Pariza, ali izjava Zinedine Zidanea zakuhala je situaciju i vjerovatno je sve dogovoreno kako mediji i prenose.
 


"Neću govoriti o igraču koji nije jedan od mojih. Ostalo nam je još 10 dana do kraja sezone i dvije utakmice da se odigraju. Nakon toga ćemo razgovarati o svemu što vas zanima", poručio je Zinedine Zidane, a ne treba zaboraviti da prije nije ostavljao prostora za priču. Sve što smo čuli do sada od Zinedine Zidanea jeste da smatra kako bi se Neymar sjajno uklopio sa Cristiano Ronaldom, radilo se o tome da su novinari rekli kako nisu sigurni u to, a on ih je demantovao. Messi smatra kako bi ovo bio veliki udarac za navijače Barcelone, a po svemu sudeći to će i biti. Zamislite samo doček Neymara na Camp Nou... (Sport.ba)
 

 

Učitaj još novosti