08. 05. 2018 - 17:26
Srušio snove velike Barcelone, a sada pravi transfer karijere...
907
Shares
Srušio snove velike Barcelone, a sada pravi transfer karijere u Real Madrid

KOSTAS MANOLAS

Srušio snove velike Barcelone, a sada pravi transfer karijere u Real Madrid

08. 05. 2018 - 17:26
0
Shares

Štoper AS Rome srušio je Barcelonu golom za 3:0 u četvrtini finala Lige šampiona, a sada bi prema pisanju Marce trebao završiti u Real Madridu. Iz Rome su već najavili kako će na kraju sezone doći do rasprodaje određenih igrača iako su zaradili čak 100 miliona eura, a jedan od igrača koji će biti prodati je Kostas Manolas.
 


Kada se pogleda tim uz Alissona upravo je Kostas Manolas jedan od igrača koji imaju najveću cijenu i jedan igrač bi mogao pokriti sve troškove, a to je cilj Rome jer ne žele da se izgubi mnogo dobrih igrača. Alisson je igrač kojeg Roma želi da zadrži pod svaku cijenu i njegova prodaja bi bila šokantna jer je ponajbolji igrač u klubu. 
 


Sergio Ramos i Raphael Varane su prvi izbor Zinedine Zidanea, ali nakon što je otišao Pepe nemaju dostojnog trećeg štopera i to je prioritet kada je u pitanju prijelazni rok. Vrijednost Kostasa Manolasa procjenjuje se na oko 35 miliona eura, a prema pisanju medija iz Španije ponuda koja će doći na vrata Rome je u visini od 40 miliona eura. Nije poznato da li će ova ponuda zadovoljiti čelnike Rome, ali saznat ćemo uskoro. Manolas je ove sezone odigrao 39 utakmica i 4 puta se upisivao u strijelce, a pogodak protiv Barcelone pamtit će cijeli život jer je ispisao historiju Rome.

Učitaj još novosti