08. 05. 2018 - 20:22
Napoli se raspada zbog Maurizia Sarrija, a Chelsea dobija sve...
907
Shares
Napoli se raspada zbog Maurizia Sarrija, a Chelsea dobija sve što je htio

ODLAZI NOVI IGRAČ

Napoli se raspada zbog Maurizia Sarrija, a Chelsea dobija sve što je htio

08. 05. 2018 - 20:22
0
Shares

Kalidou Koulibaly već je potvrdio da ukoliko ode Maurizio Sarri onda odlazi i on, a sada je to isto rekao i Hysaj. Maurizio Sarri je već poslao svoju desnu ruku na razgovore u London i oni su navodno protekli sjajno, a Roman Abramović ponudio je Sarriju sve što poželi i to je bilo više nego dovoljno da sjajni stručnjak pristane na novi posao. Uz Sarrija u paketu bi trebao doći i Koulibaly, a već se pisalo kako bi u isti paket trebao stati i Hysaj, ali to nije bilo potvrđeno. No nakon ovih riječi izgleda da nije bila šala i da trojica navedenih idu u London.
 


Aurelio de Laurentiis je optužio Sarrija zbog toga što je još uvijek iza leđa Juventusu i što nije osvojio Scudetto ove godine, a Sarriju je to teško palo i odlični stručnjak će po svemu sudeći rasturiti Napoli svojim odlaskom jer ga igrači mnogo cijene i krenut će dalje kao i on. 

"Mnogo toga će ovisiti o Sarriju, njegov odlazak sa klupe doveo bi do transfera koji se nisu očekivali," riječi su Hysajevog agenta. "Vidjet ćemo kako će se odvijati situacija oko Sarrija i nadam se da će ostati na klupi Napolija jer ga gledam kao jednog od najboljih na svijetu iako ima par mana."

Učitaj još novosti