03. 05. 2018 - 21:25
LUDILO Iniesti ugovor kakav u historiji nogometa još uvijek...
907
Shares
LUDILO Iniesti ugovor kakav u historiji nogometa još uvijek nije viđen

KINA

LUDILO Iniesti ugovor kakav u historiji nogometa još uvijek nije viđen

03. 05. 2018 - 21:25
0
Shares

Andres Iniesta još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru nakon što je u Barceloni osvojio sve što se može osvojiti, a zapravo ne znamo ni hoće li je 100% nastaviti jer postoji mogućnost da se baš kao i Gianluigi Buffon oprosti od nogometa na kraju sezone. Sve u svemu nećemo čekati još dugo da bi saznali šta je odlučio Iniesta, a na stolu ima ponudu kakvu još nismo vidjeli. 
 


Naime tim iz Kineske Super lige ponudio je Iniesti ugovor od 27 miliona eura po sezoni što bi za tri godine došlo do brojke od 81. miliona eura. No to nije sve Chongquing Dangdai Lifan bi kupio šest miliona boca vina od njegove porodice koja proizvodi vino u fabrici koju posjeduje naravno Iniesta, a ona se nalazi u Fuentealbilli. Prema pisanju Mundo Deportiva Iniesta bi dobio i 50% od ukupne zarade koju klub ostvari na njegovom imenu. 
 


Nevjerovatnu ponudu na stolu ima Iniesta, ali još uvijek moramo čekati da bi saznali gdje će to otići Iniesta. Prema pisanju medija klubovi koju su konkurencija Chongquing Dangdai Lifanu bi mogli podebljati svoje ponude i nadmašiti ovu koja je već na stolu, a to bi već postala ludnica. Iniesta zaslužuje sve što poželi, ali da li su ovakve ponude normalne to morate prosuditi sami.

Učitaj još novosti