01. 05. 2018 - 20:31
IL FENOMENO IZNENADIO APSOLUTNO SVE Pravi Ronaldo progovorio...
907
Shares
IL FENOMENO IZNENADIO APSOLUTNO SVE Pravi Ronaldo progovorio šta misli o C. Ronaldu

LEGENDARNI BRAZILAC POTPUNO ISKREN

IL FENOMENO IZNENADIO APSOLUTNO SVE Pravi Ronaldo progovorio šta misli o C. Ronaldu

01. 05. 2018 - 20:31
0
Shares

Neovisno o tome kojeg Ronalda smatrate boljim igračem, obojica će se jednoga dana smatrati među najvećima svih vremena. Mnogi će reći kako je Brazilac Ronaldo, odnosno „debeli“, „pravi“, „Il Fenomeno“ Ronaldo, talentom bio „jači“ od portugalskog CR7 Ronalda, no mnogobrojni problemi s povredama, prije svega koljena spriječili su ga da ostvari svoj puni potencijal.

Iako je brazilski Ronaldo mnogima draži od portugalskog, pa čak i da uzmemo u obzir tvrdnju kako je talentiraniji i veći „znalac“, danas je ipak neosporno da je C. Ronaldo generalno gledano veći igrač od bivšeg napadača Cruzeira, PSV-a, Barcelone, Intera, Real Madrida, Milana i Corinthiansa. Pravi Ronaldo se u razgovoru za brazilski AS osvrnuo na ovosezonske igre svojeg portugalskog imenjaka i ustvrdio kako je njegova igra ključ za prolazak Reala u finale Lige prvaka.

„Nevjerovatno je što radi, manje je u kontaktu s loptom, ali odlučuje utakmice puno lakše nego prije. Njegova kvaliteta dolazi do izražaja kad utakmica postane ružna. Onaj pogodak škaricama Juventusu bio je nevjerojatan. Ja takav udarac nikad nisam pokušao izvesti“.

Ronaldo se osvrnuo i na mogući dolazak Neymara na Santiago Bernabeu. „Čuo sam puno glasina o tome. Mislim da je to ipak pretjerivanje, tek je potpisao za PSG koji se može oduprijeti bilo kakvoj svoti koju Real ponudi. Mislim da mu ide jako dobro u Parizu i da mu se sviđa u tom gradu“.

Učitaj još novosti