06. 05. 2018 - 14:55
Petorica rezervista radi Griezmanna lete iz Barce: Žele što...
907
Shares
Petorica rezervista radi Griezmanna lete iz Barce: Žele što prije prikupiti 100 miliona

VELIKE PROMJENE NA NOU CAMPU

Petorica rezervista radi Griezmanna lete iz Barce: Žele što prije prikupiti 100 miliona

06. 05. 2018 - 14:55
0
Shares

U Barceloni se ovo ljeto očekuju velike promjene s ciljem povratka u sam europski vrh. Razlog neuspjeha u Europi, smatraju Katalonci, jest prevelik roster, odnosno suivše nepotrebnih igrača, nominalno rezervista, koji su se zadnjih nekoliko godina nakotili u svlačionici.

Takvi većinom dane provode između trening centra i klupe Blaugrane, a u rijetkim trenucima kad igraju, gotovo poslovično utakmice završavaju kao najlošiji igrači. Stoga, odlučili su malo smanjiti popis igrača, a povećati broj kvalitetnih igrača na koje u bilo kojem trenutku mogu računati.

Velika želja Valverdea i društva dogodine jest Antoine Griezmann, ali Atleticov Francuz ima kraj sebe izvješenu cijenu od 100 milijuna eura. Barca nakon Coutinha i Dembelea više nema novca u blagajni pa će se morati riješiti nekoliko "pokretnina" u momčadi rezervista.

2

Petorica igrača dobili su obavijest kako bi im bilo bolje za karijere da si pronađu nove klubove ili da ostanu u onima u kojima su trenutačno na posudbi. Tako će Inter i Watford vjerojatno aktivirati ugovorne klauzule i otkupiti Rafinhu i Gerarda Deulofeua, Brazilca planiraju utopiti za 30 milijuna eura, a Katalonca za 20.

Identičan iznos traže i za Aleixa Vidala, a za Andrea Gomesa pet milijuna više. Najjeftiniji igrač na popisu jest Lucas Digne koji će dobiti slobodne papire čim netko uplati 15 milijuna eura na Barcin račun.

messi-semedo-digne

 Za njih petoricu trebali bi izvući oko 100 milijuna eura, a sav taj novac samo će prebaciti na račun Atletico Madridu i svoju ionako zvijezdama pretrpanu slvačionicu obogatiti za još jednu...

Učitaj još novosti