23. 04. 2018 - 22:14
VELIKI ZAOKRET BI MOGAO RAZLJUTITI NAVIJAČE United najavljivao...
907
Shares
VELIKI ZAOKRET BI MOGAO RAZLJUTITI NAVIJAČE United najavljivao Perišića, a sada promijenio priču

OSLANJANJE NA DOMAĆE MLADE SNAGE

VELIKI ZAOKRET BI MOGAO RAZLJUTITI NAVIJAČE United najavljivao Perišića, a sada promijenio priču

23. 04. 2018 - 22:14
0
Shares

Manchester United je prošle godine zauzeo šesto mjesto i Mourinho je u svojoj drugoj sezoni na klupi crvenih vragova jednostavno morao ostvariti bolji rezultat kako bi sačuvao posao. Četiri kola prije kraja prvenstva, United je već sad osvojio pet bodova više nego na kraju prošle sezone i s obzirom na relativno lagan raspored do kraja, momčad s Old Trafforda će najvjerovatnije završiti iza novog prvaka i gradskog rivala Cityja.

United je nakon preokreta pobijedio Tottenham s 2:1 i izborio finale FA kupa, u kojem će 19. maja igrati protiv bivše Mourinhove momčadi Chelseaja: "Ubijate me kada ne pobijedimo! Ne znam radite li to jer ste navikli na naše pobjede pa svaki poraz shvatate tako teško ili je uzrok tome neki drugi razlog, ali sam siguran da će jednaka situacija biti i ako ne osvojimo FA kup."

mourinho

Četiri kola prije kraja, United za gradskim rivalom Cityjem zaostaje 16 bodova, u osmini finala Lige prvaka ispali su od Seville , tako da im je jedina nada za spas sezone FA kup: "Trebali smo osvojiti najmanje deset bodova više nego što ih sada imamo. Poraz (1:0) kod kuće od WBA te porazi na gostovanju kod Huddersfielda i Newcasltea su neprihvatlji i takve poraze više nikad nesmijemo dozvoliti", započeo je napadač crvenih vragova Romelu Lukaku pa dodao:

"Izgubili smo utakmice koje nismo smjeli i trebamo poraditi na tome. Možemo li biti bolje već sljedeće sezone? Ne mogu obećati, ali sam siguran da ćemo dati sve od sebe. Međutim, nećemo ovisiti sami od sebi jer će ključnu ulogu ponovno imati Manchester City . Već sada imaju fantastičnu momčad, koja će biti još bolja ako budu dovodili pojačanja."

"Mi ćemo trebati zamjenu za Carricka te možda za Fellainija ako napusti klub. U svakoj momčadi imate grupu igrača koji ne dobivaju puno minuta i zbog toga žele otići. To je potpuno normalno i sastavni dio nogometa, a mislim da bismo se umjesto na kupovinu novih igrača, trebali osloniti na naše mlade igrače, koji bi trebali dobiti zasluženu priliku", rekao je belgijski reprezentativac koji je prije samo mjesec dana drugačije govorio :

"Mi smo Manchester United i svake godine moramo napredovati i znam puno, puno dobrih igrača koji će doći ovog ljeta. Siguran sam u to. To je nešto čemu se veselim jer ćemo biti jači i kompetitivniji, a sljedeće godine moramo osvojiti naslov."

Dakle, zimus su se najavljivali Perišić, Matuidi i Fred, sad se priča o domaćim mladićima...

Učitaj još novosti