22. 04. 2018 - 22:18
Velika zvijezda postavila ultimatum Zidaneu: Ili ovo ili odlazim!
907
Shares
Velika zvijezda postavila ultimatum Zidaneu: Ili ovo ili odlazim!

NA METI REDSA I GRAĐANA

Velika zvijezda postavila ultimatum Zidaneu: Ili ovo ili odlazim!

22. 04. 2018 - 22:18
0
Shares

Isco je na izlaznim vratima Reala i to više nije nikakva tajna. Španski veznjak nezadovoljan je tretmanom kojeg ima kod Zinedine Zidanea i želi biti standardan prvotimac. To očito neće moći u Madridu, a u januaru je silno za njegove usluge bio zagrizao Liverpool. Jurgen Klopp ga je vidio kao idealnu zamjenu za Philippe Coutinha, koji je preselio na "Nou Camp".

Ipak, do transfera nije došlo, a Don Balon tvrdi da je sjajni ofanzivac u lošim odnosima sa Zinedine Zidaneom. I sve je izglednije da njegova naredna destinacija će biti Premiership, ali ne i "Anfield". Naime, Pep Guardiola i Manchester City ga žele angažovati već ovog ljeta. Bivši strateg Barce i Bayerna tako bi napokon ostvario veliku želju - da sarađuje s Iscom.

Isco Alarcon bez sumnje je jedan od najtalentiranijih veznjaka svijeta – ima sjajnu kontrolu lopte, pas i dribling, on je kompletna osmica. Međutim, sjajni veznjak je ove sezone često na klupi, budući da Zidane vjeruje svom trojcu u vezi – Casemiro, Kroos, Modrić – te ne prestaju glasine o tome kako je Španac nezadovoljan svojim statusom u aktualnom prvaku Španije i Evrope.

zidane-isco

Španski portal Don Balon prenosi kako je Isco otkrio jedan jedini uvjet pod kojim će i dogodine igrati u bijelom dresu. Navodno želi ne samo osiguran status startera nego i da ga Zidane promovira u jednog od lidera tima, uz kapitena Sergija Ramosa. Hoće li Zidane popustiti, ostaje za vidjeti. Rekli bismo veoma teško...

Učitaj još novosti